Minecraft'ta köylüler eşyaları alıyor

leftsoul

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus Laptop 16 AMD Ryzen 7 6800H 16GB Ram 512GB SSD Nvidia Geforce RTX 3050 Ti 16.1 İnç FHD 144 Hz
Meslek
Öğrenci
Minecraft'ta bir şehir inşa ediyorum. Birkaç tane add-on aldım içinde arabalar, tabelalar, ev eşyaları, telefon vb. var. Ortalık çok boş göründüğü için fazla sayıda köylü spawnladım ancak köylüler yol kenarındaki bankları, tuvaletteki lavaboyu, halıları her şeyi almaya başladılar ben tekrar diziyorum onlar alıyor halbuki mob üzüntüsü de kapalı niçin böyle oluyor yardım eder misiniz?

Hocam sürüme göre köylüler köyündeki bazı malzemeleri alıp degiştirirler
Bazı sürümlerdede yerdeki sebzeleri falan toplayabilirler ona göre araba gibi malzemelerin ne ile üretildigine falan bakın.

Kurduğun Add-onlar Minecraft Bedrock sürümünde farklı eşyaların yerine geçer. Bunu değiştiremezsin köylü koymak yerine NPC Add-on kurabilirsin. Bu tür add-on'lar genelde oyunun varsayılan mekaniklerine müdahale ettiği için, köylülerin farklı hareketler yapmasına neden olabilir?

Kurduğun Add-onlar Minecraft Bedrock sürümünde farklı eşyaların yerine geçer. Bunu değiştiremezsin köylü koymak yerine NPC Add-on kurabilirsin. Bu tür add-on'lar genelde oyunun varsayılan mekaniklerine müdahale ettiği için, köylülerin farklı hareketler yapmasına neden olabil
marketplace de npc add-on bulamadım ama teşekkürler yine de

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı