Minecraft'ta köylülerde kütüphaneci mesleğinde bug yaşanıyor

Gabrienn

Hectopat
Daha fazla  
Gençler, köylülerde kütüphaneci mesleğinde sürekli olarak itme, çarpma, eklem bacakları. Sürekli olarak bunları veriyor, kürsüyü yaklaşık olarak 45 dakikadır kırıp tekrar koyuyorum ama gelen büyülü kitaplar hep aynı. Sürüm: 1.21.8
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gençler, köylülerde kütüphaneci mesleğinde sürekli olarak itme, çarpma, eklem bacakları. Sürekli olarak bunları veriyor, kürsüyü yaklaşık olarak 45 dakikadır kırıp tekrar koyuyorum ama gelen büyülü kitaplar hep aynı. Sürüm: 1.21.8
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam başka bir biyomda bulunan köylüyü dener misiniz? Bir muhabbet vardı farklı köylülerde büyülü kitap ihtimali ağırlıklı değişecekti sanki. Ya bug olabilir ya da dediğim muhabbettir belki.

Her biyomun köylüsü farklı büyü veriyor artık liste bu şekilde.
Plains köylüsü ile dediğiniz büyüler uyuşuyor tam olarak.

1757966922043.png

Hocam başka bir biyomda bulunan köylüyü dener misiniz? Bir muhabbet vardı farklı köylülerde büyülü kitap ihtimali ağırlıklı değişecekti sanki. Ya bug olabilir ya da dediğim muhabbettir belki.
başka bir biyomda buldum fakat bulduğum büyom yani meşli ağaçlı olan'dı köy aynı şekilde fakat bu bug önceden olmamıştı?

Her biyomun köylüsü farklı büyü veriyor artık liste bu şekilde.
Plains köylüsü ile dediğiniz büyüler uyuşuyor tam olarak.

Eki Görüntüle 2574691
Emin miyiz bunu doğru olduğuna?

Başka bir biyomda buldum fakat bulduğum büyom yani meşli ağaçlı Olan'dı köy aynı şekilde fakat bu bug önceden olmamıştı?

Evet farklı biyomlara gidip deneyebilirsiniz ben 1.21.5 kullanıyorum her köylü aynı büyüyü veriyor 1.21.5 geçebilirsiniz.

Başka bir biyomda buldum fakat bulduğum büyom yani meşli ağaçlı Olan'dı köy aynı şekilde fakat bu bug önceden olmamıştı?

Arkadaşın dediği olay doğru olabilir aynı dediğim gibi. Bir YouTuber sırf bu yüzden her biyomdan bütün köylüleri toplamıştı. Köylü trade olayı fazla kolay diye. Böyle bir Update yapılmıştı sanırım.

Link:

Yeni gelen güncellemede her bioma özel büyüler veriliyor mesela çölde tamir falan vardı galbia öyle hatırlıyorum.

Evet farklı biyomlara gidip deneyebilirsiniz ben 1.21.5 kullanıyorum her köylü aynı büyüyü veriyor 1.21.5 geçebilirsiniz.
Peki biz aktif 1.21.8 oynarken neden bi anda değişti?

Arkadaşın dediği olay doğru olabilir aynı dediğim gibi. Bir YouTuber sırf bu yüzden her biyomdan bütün köylüleri toplamıştı. Köylü trade olayı fazla kolay diye. Böyle bir Update yapılmıştı sanırım.
Hocam ben aktif 1.21.8 oynuyordum yanii end gittik geldik tamiri tekrar allmak için köylü ölmüştü sonra bi baktık ulan hep mi aynı büyüler gelir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı