Çözüldü Minecraft'ta köylülerin çocuğu olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

guney3838

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft 1.21.1 de Java'da bir sunucuda oynuyorum 2 tane köylüyü bir yere hapsettim. 3 yatak koydum yukarıdan ekmek patates tohum atıyorum. Kalp çıkıyor uzaklaşıyorum. 15 dk falan sonra geldiğimde çocuk olmuyor. Ne yaparsam yapayım çözemedim. Yardım edebilir misiniz?

3 yatağada sorunsuz ulaşabildiklerinden ve görebildiklerinden emin misin?

Single olsa simülasyon uzaklığı ile alakalıdır derdim ama multiymiş. Köylülerin yanından uzaklaşma. Pingler artmasın ve sunucu çökmesin diye kullanıcılardan uzakta olan eylemleri sunucu işlemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet böyle yaptım.

Dosya Ekleri

• 2024-11-03_18.34.32.png
    684,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha büyük bir alan yap etrafını kapat köylü sayısından daha fazla yatak koy ve ekmek at.

Hocam köylülerden biri öldü duvara sıkıştı sorun çözüldü

Çözüm
Hocam iki kütüphaneci köylü yerine iki çiftçi köylü yapabiliyorsan öyle yap. Bir tarla yap 8X8. onları oraya hapset ve iki tane de gübre varili koymayı da unutma. Tabii ki de 4 tane yatakta koy. Böyle yaparsan otomatik çiftleşirler.

Hocam köylülerden biri öldü duvara sıkıştı sorun çözüldüEki Görüntüle 2343912

Yapma beeee

Sorun yatak sayısı veya mesleklerle alakalı değildir. Tam çözüm olarak 2 köylü, 3 yatak ve o yataklara ulaşabilecekleri tüneller yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…