Çözüldü Minecraft'ta köylülerin çocuğu olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

guney3838

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft 1.21.1 de Java'da bir sunucuda oynuyorum 2 tane köylüyü bir yere hapsettim. 3 yatak koydum yukarıdan ekmek patates tohum atıyorum. Kalp çıkıyor uzaklaşıyorum. 15 dk falan sonra geldiğimde çocuk olmuyor. Ne yaparsam yapayım çözemedim. Yardım edebilir misiniz?

2024-11-03_18.25.59.png

2024-11-03_18.26.04.png

2024-11-03_18.26.04.png

Single olsa simülasyon uzaklığı ile alakalıdır derdim ama multiymiş. Köylülerin yanından uzaklaşma. Pingler artmasın ve sunucu çökmesin diye kullanıcılardan uzakta olan eylemleri sunucu işlemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iki kütüphaneci köylü yerine iki çiftçi köylü yapabiliyorsan öyle yap. Bir tarla yap 8X8. onları oraya hapset ve iki tane de gübre varili koymayı da unutma. Tabii ki de 4 tane yatakta koy. Böyle yaparsan otomatik çiftleşirler.

Hocam köylülerden biri öldü duvara sıkıştı sorun çözüldü:)Eki Görüntüle 2343912

Yapma beeee :D

Hocam iki kütüphaneci köylü yerine iki çiftçi köylü yapabiliyorsan öyle yap. Bir tarla yap 8X8. onları oraya hapset ve iki tane de gübre varili koymayı da unutma. Tabii ki de 4 tane yatakta koy. Böyle yaparsan otomatik çiftleşirler.

Sorun yatak sayısı veya mesleklerle alakalı değildir. Tam çözüm olarak 2 köylü, 3 yatak ve o yataklara ulaşabilecekleri tüneller yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı