Çözüldü Minecraft'ta köylülerin çocuğu olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

guney3838

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft 1.21.1 de Java'da bir sunucuda oynuyorum 2 tane köylüyü bir yere hapsettim. 3 yatak koydum yukarıdan ekmek patates tohum atıyorum. Kalp çıkıyor uzaklaşıyorum. 15 dk falan sonra geldiğimde çocuk olmuyor. Ne yaparsam yapayım çözemedim. Yardım edebilir misiniz?

2024-11-03_18.25.59.png

2024-11-03_18.26.04.png

2024-11-03_18.26.04.png

Yapma beeee :D

Sorun yatak sayısı veya mesleklerle alakalı değildir. Tam çözüm olarak 2 köylü, 3 yatak ve o yataklara ulaşabilecekleri tüneller yeterli olacaktır. Gereksiz bilgi vermeyiniz.

Kime göre gereksiz? Ben otomatik çiftleştirme yapması için öyle dedim. Köylülere ekmek atmakla olacak iş değil o. Ekmekleri bolüştüler mi birbirlerine attı mı falan filan derken çok zor iş. Benim dediğim yöntem tertemiz. Hem otomatik hem de ekmek kaybına uğramıyor.

Kime göre gereksiz? Ben otomatik çiftleştirme yapması için öyle dedim. Köylülere ekmek atmakla olacak iş değil o. Ekmekleri bolüştüler mi birbirlerine attı mı falan filan derken çok zor iş. Benim dediğim yöntem tertemiz. Hem otomatik hem de ekmek kaybına uğramıyor.
Doğru olabilir fakat sorun o değil.

Doğru olabilir fakat sorun o değil.

Sorun olarak şöyle bir şey diyeyim o zaman. Köylülerin yataklarının konması yanlış. Fakat öncelikle köylülerin yeryüzüne çıkması lazım. Ondan sonra 3 tane yatağı yan yana koyup yatakların arkalarını ve yanlarını kapatması, ardından da yatakların önünde de köylülerin durabilmesi için bir alan ve mesleklerini koyması lazım. Sonrasını zaten biliyorsunuz ekmek veya havuç atıp çiftleştirmek lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı