Minecraft'ta korku modları TL ile nasıl Online oynanır?

wexa1n

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5-8250U / AMD Radeon 530 / 256 GB SSD / 1 TB HDD / 8 GB RAM / MSI MP241CA / Razer Cobra / Philips SPT6307BL
Dostlar selamlar. Arkadaşlarımla Minecraft korku modlarını oynamak istiyoruz fakat bunu nasıl yaparız bilmiyorum. 2 saattirde uğraşıyorum fakat bir türlü beceremedim. Son çareyi sizlere danışmakta buldum. Hiç birimizde orijinal Minecraft yok, bu yüzden TL'den oynayacağız. Sunucuyu Aternos'tan açıyoruz genellikle. Bayağı uğraştım, internetten araştırdım, CurseForge'dan birkaç mod indirdim, sunucu yazılımını Aternos'tan Paper/Buklit'e, Forge'a filan çevirip yüklemeyi denedim. Fakat genellikle hatta hepsinde üretici tarafından paylaşılmaya izin verilmiyor hatasıyla karşılaştım. Bu modları Online oynamanın bir yolu var mı yok mu veya ben mi yanlış şeyler yaptım farklı şeyler mi yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam hangi modlar tam olarak modların ismini TL'in içindeki tlmods yerinden aratın ve direk oradan kurmayı deneyin. Arkadaşlarınız da aynısını yapsın sunucuyada aynı modları kurun.

Hocam hangi modlar tam olarak modların ismini TL'in içindeki tlmods yerinden aratın ve direk oradan kurmayı deneyin. Arkadaşlarınız da aynısını yapsın sunucuyada aynı modları kurun.
Hocam TL'deki modların haricinde CurseForge'daki Anomali, The Man From The Hog, Apollyon, The Broken Script, Backrooms tarzı modları oynamak istiyoruz.

1750161157249.png

Hocam şimdide bu hatayla karşılaşıyorum internetim açık ve her şeyde çalışıyor halbuki.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı