Minecraft'ta matematiksel, kimyasal veya fiziksel hesaplamalar yapılabilecek mod önerisi

TeslaFX

Picopat
Daha fazla  
Şu aralar çok fazla boş vaktim var ve birazcık nostalji yapmak için Minecraft oynamak istemiştim ama çabucak sıkıldım. Şu oyunda matematiksel hesaplamalar yapıp herhangi bir ürün oluşturmak veya gerçek fiziksel hesaplamalarla bir ürün ortaya koymak (burada kastım örnek olarak bir uçak oluşturmak veya bakır kablolar vesaire kullanmak.) Ya da kimyasal hesaplamalarla element oluşturup yeni eşyalar oluşturmak gibi beni birazcık düşündüren kompleks modlar olsun istiyorum. Sürüm fark etmez. Yardımcı olur musunuz?

Basit kimya modları varda fizik ayrı bir olay. Uçak falan demişsin bunların hali hazırda modları var zaten ve çok iyi yapılmış. Onları kullanabilirsin modrith sitesinden.

Basit kimya modları varda fizik ayrı bir olay. Uçak falan demişsin bunların hali hazırda modları var zaten ve çok iyi yapılmış. Onları kullanabilirsin modrith sitesinden.
Peki direkt olarak karmaşık bir mod paketi önerebilir misiniz? İlla ki kimya fizik falan olmasına gerek yok örnek olması bakımından söylemiştim. Sadece her şeyiyle uğraştırıcı olmasını ve üretimin otomasyona bağlamanın mümkün olması. Hatırladığım bir şey vardı makineler vesaire vardı ancak ismini bilmediğim için bu konuyu açtım.

Peki direkt olarak karmaşık bir mod paketi önerebilir misiniz? İlla ki kimya fizik falan olmasına gerek yok örnek olması bakımından söylemiştim. Sadece her şeyiyle uğraştırıcı olmasını ve üretimin otomasyona bağlamanın mümkün olması. Hatırladığım bir şey vardı makineler vesaire vardı ancak ismini bilmediğim için bu konuyu açtım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı