Mr Oyuncu Femtopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mayıs 2024 #1 Minecraft Forge indirip server açma dosyalarını indirdim ama run'a basıp tamamen kurmak için run'a bastığımda hata verip kurmam engelleniyor.
Minecraft Forge indirip server açma dosyalarını indirdim ama run'a basıp tamamen kurmak için run'a bastığımda hata verip kurmam engelleniyor.
bovceres Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #2 sunucuyu açmak için hangi siteden bahsediyorsunuz daha yardımcı olabilmem için yazarmısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Mr Oyuncu Femtopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mayıs 2024 #3 bovceres dedi: Sunucuyu açmak için hangi siteden bahsediyorsunuz daha yardımcı olabilmem için yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kendi bilgisayarımda server kuruyorum. Artı 0 Eksi
bovceres dedi: Sunucuyu açmak için hangi siteden bahsediyorsunuz daha yardımcı olabilmem için yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kendi bilgisayarımda server kuruyorum.
bovceres Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #4 Mr Oyuncu dedi: Kendi bilgisayarımda server kuruyorum. Genişletmek için tıkla... o olayları bilmiyorum iyi sosyaller Artı 0 Eksi
Mr Oyuncu dedi: Kendi bilgisayarımda server kuruyorum. Genişletmek için tıkla... o olayları bilmiyorum iyi sosyaller