Minecraft'ta modlu sunucu için VDS önerisi

cobraefsanesi

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:amd ryzen 7 7700x Ekran Kartı: rtx 2080 ti Anakart:MSI MPG B550 GAMING PLUS RAM: Kingston Fury Beast 16GB 16x2 -Kasa: MSI MPG VELOX 100R White Monitör: Monster Aryond A24 V1.1 24" 144 Hz 1 MS
VDS alıp Minecraft serveri açacagım, hangi siteden hangi özelliklerde VDS almalıyım? Öneriniz nedir?

Serverin tutmasına bağlı değişir kaç kişi gireceği ama net 10 kişi girecek bütçe 250 400.

Mod ile pluginler aynı çalışmaz. Modların bir çoğu hatta neredeyse hepsi client-side çalışır. Arkadaşımızın kuracağı sunucudaki eklentilerin hepsi server-side çalışır ve serverın gücü çok önemlidir.

Mod ile pluginler aynı çalışmaz. Modların bir çoğu hatta neredeyse hepsi client-side çalışır. Arkadaşımızın kuracağı sunucudaki eklentilerin hepsi server-side çalışır ve serverın gücü çok önemlidir.

Hocam, konu sahibi modlardan değil pluginlerden bahsediyor. Anlattığınız ile pek alakalı değil.

Yine de, 400tl'ye yapamayacağı konusunda haklısınız. Hub sunucuları için oldukça yüksek ram miktarına ihtiyaç duyarsınız.

Benim, zamanında açtığım hub sunucum ki o zaman en kötü işlemcilerle bile açılabiliyordu. 128 GB Ram miktarına sahipti.

Hocam, konu sahibi modlardan değil pluginlerden bahsediyor. Anlattığınız ile pek alakalı değil.

Yine de, 400TL'ye yapamayacağı konusunda haklısınız. Hub sunucuları için oldukça yüksek RAM miktarına ihtiyaç duyarsınız.

Benim, zamanında açtığım hub sunucum ki o zaman en kötü işlemcilerle bile açılabiliyordu. 128 GB RAM miktarına sahipti.

Hocam ilk basta 16 GB 32 GB RAM'li VDS'den baslayıp tutarsa bütcemi arttırıp daha büyük VDS alacağım baslangıç için o kadar büyük bütçe ayırmadım o yüzden deneme amaçlı.

Hocam ilk basta 16 GB 32 GB RAM'li VDS'den baslayıp tutarsa bütcemi arttırıp daha büyük VDS alacağım baslangıç için o kadar büyük bütçe ayırmadım o yüzden deneme amaçlı.

Evet mantıklı olan bu zaten, haklısınız. Zaten fiyatlardan ötürü de başlangıçta büyük bütçeler ayırmak gerekirdi.

16 ve üstündeki ram miktarlarına ihtiyacınız var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı