Minecraft'ta modlu sunucu için VDS önerisi

Evet mantıklı olan bu zaten, haklısınız. Zaten fiyatlardan ötürü de başlangıçta büyük bütçeler ayırmak gerekirdi.

16 ve üstündeki RAM miktarlarına ihtiyacınız var.

Hangi siteden almalıyım.

Birkaç seçenek var,

Batıhost,
Saganetwork (bildiğim kadarıyla sadece web panel var, VDS var ise VDS olarak almalısınız.)
Keyubu (bilindik, güvenilir ama pek sevmiyorum)

Aralarından en sevdiğim saganetwork, üç firmada kaliteli, işinin ehli.

Keyubu'nun eski kalitesi yok saganetwork hem fiyat hem de destek açısından güzel gibi geldi batıhost un fiyatları saganetwork a gore yuksek baslangıç olarak saganetwork denenebilir gibi geldi.

Keyubu'nun eski kalitesi yok saganetwork hem fiyat hem de destek açısından güzel gibi geldi batıhost un fiyatları saganetwork a gore yuksek baslangıç olarak saganetwork denenebilir gibi geldi.

Evet ama VDS olarak almanız lazım mutlaka,

Düzenleme: Şimdi baktım Performans VDS adı altında varmış.

Hocam, konu sahibi modlardan değil pluginlerden bahsediyor. Anlattığınız ile pek alakalı değil.
Birisi 400 modlu sunucu açtık kasmadan oynuyoruz tarzı bir şey yazmıştı. Ona ithafen yazmıştım, silinmiş. :)

saganetwork denenebilir gibi geldi.
Açmadan kapatırsınız. Oversell.

Batihost iyidir, öneririm. Nodesty öneririm ilk satın alıma güzel indirim var ama Almanya lokasyon.

Birisi 400 modlu sunucu açtık kasmadan oynuyoruz tarzı bir şey yazmıştı. Ona ithafen yazmıştım, silinmiş. :)

Açmadan kapatırsınız. Oversell.

Batihost iyidir, öneririm. Nodesty öneririm ilk satın alıma güzel indirim var ama Almanya lokasyon.

Nodesty tercih etmeyin, dünkü firma. Kendilerine ait cihazları yok. Tamamen kiralama usülü, anlık bir kur zıplamasıyla mağdur ederler.

Nodesty tercih etmeyin, dünkü firma. Kendilerine ait cihazları yok. Tamamen kiralama usülü, anlık bir kur zıplamasıyla mağdur ederler.
Dediğin her firmada yaşanabilir be, Nodesty'e dünkü firma diyorsun ama kendilerinin yazdığı arayüz ve altyapı hiçbir firmada yok. Bir çok orta ölçek hosting zaten Türkiye'deki datacenterlardan nested kiralama yapıp Exsi ile satıyor.

Dediğin her firmada yaşanabilir be, Nodesty'e dünkü firma diyorsun ama kendilerinin yazdığı arayüz ve altyapı hiçbir firmada yok. Bir çok orta ölçek hosting zaten Türkiye'deki datacenterlardan nested kiralama yapıp Exsi ile satıyor.

Hocam, bu arkadaşlar euro bazında alıp tl ile satıyorlar. Ya yarın 10 tl'lik sunucuyu 600tl göreceksiniz yada kapatıp gidecekler. Bu oldukça basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı