Minecraft'ta mouse döndürünce FPS çok düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

dokishow

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600, Ryzen 5 3600XT
Daha 2 gün öncesine kadar böyle bir şey yoktu. Bugün fark ettim bu olayı, Minecraft'ta fareyi oynatınca aşırı berbat bir şekilde kasıyor. Oyunun grafiklerini sıfırlamayı denedim yine aynı sonuç, driverimi kontrol ettim, güncelledim yine aynı sonuç. Ne yapmalıyım?

Oyunun harici grafik kartını kullandığından emin misiniz? Ortalama FPS'iniz ve sisteminiz nedir?

2 gün önce yoktu demişsiniz. Bilgisayara bir ayar mı yaptınız ya da bilgisayara bir giren oldu mu?

Herhangi bir ayar yapmadım. Sadece değişen tek şey farem oldu. Şu anda kullandığım mouse SteelSeries Rival 3. Polling Rate ile herhangi bir alakası olabilir mi?

Fareyi döndürürken renkler de dönüyor mu?

Sadece aşırı kasıyor başka herhangi bir şey olmuyor.

Herhangi bir ayar yapmadım. Sadece değişen tek şey farem oldu. Şu anda kullandığım mouse SteelSeries Rival 3. Polling Rate ile herhangi bir alakası olabilir mi?
Yok canım mouse ile FPS ne alaka? Ama mouse'u değiştirdikten sonra mouse ile ilgili bir sorun yaşanması da ilginç. Eski mouse'unuzu tekrar PC'ye takıp deneyin eğer aynı sonuç olursa mouse ile alakalı değildir.

herhangi indirdiğiniz bir uygulama veya arkada çalışan uydulamalaro kontrol ettiniz mi?

Yok canım mouse ile FPS ne alaka? Ama mouse'u değiştirdikten sonra mouse ile ilgili bir sorun yaşanması da ilginç. Eski mouse'unuzu tekrar PC'ye takıp deneyin eğer aynı sonuç olursa mouse ile alakalı değildir.
Polling rate işlemciye yük bindiriyormuş. Polling rate'i 1000den 125'e çekip sorunu düzelttim, yeni bilgisayarda adeta şart oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…