Çözüldü Minecraft'ta mouse izleyici modunda gibi hareket ediyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asweuqwuR

Hectopat
Daha fazla  
Yardım edin, internette neredeyse bütün forumlara baktım ve hiçbirinde bu sorunu bulamadım. Hayatta kalma modundan izleyici moduna geçmem gerekti ve böyle oldu. Nasıl çözeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ayarlar kontroller kısmında bayağı bir aşağıda sinematik kamera modu tuşu gibi bir şey vardı "Toggle Cinematic Camera Mode" o tuşa bakıp tekrar o tuşa basın. Tuş ataması yoksa tuş atayın ve o tuşa basın. Olmazsa yazın başka bir şey bulabilirim.
Oyunu yeniden başlattım sorun çözüldü hocam.
Ayarlar kontroller kısmında bayağı bir aşağıda sinematik kamera modu tuşu gibi bir şey vardı "Toggle Cinematic Camera Mode" o tuşa bakıp tekrar o tuşa basın. Tuş ataması yoksa tuş atayın ve o tuşa basın. Olmazsa yazın başka bir şey bulabilirim.

Oyunu yeniden başlattım sorun çözüldü hocam.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı