Minecraft'ta nasıl eğlenirim?

Tek başına Skycube haritalarında falan survival yapabilirsin. Ya da macera haritaları... Serverlarda gez. Olmadı mod kur.
 
4-5 kişiyle aşırı zevk almıştık biz arkadaşlarımla. Önce bir yere kasaba gibi bir yer yapıp orayı 1 ay boyunca geliştirmiştik. Sonrada gidip Ejderhayı keserek oyunu bitirmiştik. Eğer istersen Discord adresimi verebilirim ve birkaç düzgün insan toplayıp Survival serisi yapabiliriz.

Hocam hala devam ediyor musunuz?

SonOyuncu'nun kitlesi oyundan bezdiriyor en son 2-3 yıl önce girdim ondada arkadaşlar çağırmıştı.
Hocam hala devam ediyor musunuz?
 
Merhabalar, şunu fark ettim ki bayağıdır Minecraft'a el sürmüyorum ama tek başıma oynayınca da sarmıyor, oynayacak arkadaşım var aslında ama arkadaşımla 1-2 kez Survival serisi yaptık tekrar yapma hevesi ne arkadaşımda var ne de bende, nasıl eğlenerim arkadaşımla veya tek başıma fark etmiyor.
Ben arkadaşlarımla survival yarışması yapmıştım. Herkes ikili takımlara bölündü. Sınırları küçülterek yaklaşık 1000 bloğa 1000 blokluk bir alan oluşturdum. Herkes gizli baseler kurdu birbirimizle savaştık. Ortaya creative'den end portalı inşa ettim. İlk ender dragonu öldüren kazanıyordu. Bir de bunu böyle silah roket moduyla falan yapsanız var ya uff efsane.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı