Minecraft'ta nasıl hızlı gelişilir?

Farm yapabilirsiniz. Uyurken farmlar durmadan çalışırken ne farmı yaptıysanız o birikir.
Onun haricinde mantıksız olan bir kaç şey var
1-2 Taraftan birinin hile kullanmadığı veya xray kullanmadığı nasıl anlaşılcak?
2-Neye göre daha çok gelişmiş kazancak?
3-Arkadaşınızın aklında işini kolaylaştırcak bir seed olabilir.
Bunların kolay çözümü bence sunucu açabilcek 3.bir kişi bulunuz tarafsız biri olmalı. Sunucuya gerekli pluginler kurulmalı. Ve her oyuna girmeden önce birbirinize hile kontrolünden geçirseniz iyi olur.
Hocam işin ucunda para yoksa bence bu kadar zahmete gerek yok arkadaş ortamında çokta sorun olacağını sanmam aternostan açarlar bir sunucu herkeze sunucu başlatma yetkisi verirler oynarlar istedikleri zaman..

Hocam işin ucunda para yoksa bence bu kadar zahmete gerek yok arkadaş ortamında çokta sorun olacağını sanmam aternostan açarlar bir sunucu herkeze sunucu başlatma yetkisi verirler oynarlar istedikleri zaman..
Hocam sunucu işi zaten aternostan olcaktı 3. bir şahıs derken iddiaya girenlerin konsol ulaşımı olmasın diye demiştim. Sunucuyu açan kişi tarafsız olsun yeter. Açtıktan sonra sunucuyu başlat yetkisi verilir ve oynancağı vakit açarlar. Plugin zaten aternosta kolay kuruluyor. Arkadaş ortamı olsada güvenilmemeli bence kazanmak için her şey yapılabilir.

Maden :D aylarımı verdim ben.

Odun topladıktan sonra ev yapmak yerine önce madene in ilk başlarda çoğu vaktini madende geçir. Ev basit iş eşyaların iyi olduktan sonra işlerini 2 katı hızlı halledersin.

Madenden çıkma.

Azıcık odun, çiftlik ve maden.
Sadece maden ve odunla hızlı gelişemezsiniz. Madenden çıkmayarak yavaş gelişirsiniz. Sizin madende kascağınız demiri iron golem farmlıyla çok daha hızlı kasılabilir. Elmas derseniz başta sadece 5 elmas yetecektir. 3ünü elmas kazmaya 2sini büyü masasına ayırırsınız. Kazmaya ucuza aldığınız büyüleri basarsınız. Yeterince netherite topladıktan sonra altın ihtiyacı için altın farmı kurulur altın sıkıntısından kurtulursunuz. En sonda elması kazıp bulmak yerine @RMC Team hocamın dediği gibi en son gerekli elmas ekipmanları ve zırhları alırsınız. Sonrada netherite zırhlara ve ekipmanlara dönüştürüp büyü basarsınız.

Düzgün bir iddia olmaz bu yüzden üstte dediklerimin yapılması lazım. Ve illa böyle adaletsiz oynancaksa hile açılır direk xray yetersiz kalır.

Sadece maden ve odunla hızlı gelişemezsiniz. Madenden çıkmayarak yavaş gelişirsiniz. Sizin madende kascağınız demiri iron golem farmlıyla çok daha hızlı kasılabilir. Elmas derseniz başta sadece 5 elmas yetecektir. 3ünü elmas kazmaya 2sini büyü masasına ayırırsınız. Kazmaya ucuza aldığınız büyüleri basarsınız. Yeterince netherite topladıktan sonra altın ihtiyacı için altın farmı kurulur altın sıkıntısından kurtulursunuz. En sonda elması kazıp bulmak yerine @RMC Team hocamın dediği gibi en son gerekli elmas ekipmanları ve zırhları alırsınız. Sonrada netherite zırhlara ve ekipmanlara dönüştürüp büyü basarsınız.
Normal oyun olarak yazdım farm yapıp yapmaması kendine kalmış farmsız oynandığı zaman maden ile de gelişilebilir. Farmla keyfi çıkmaz kendimce. Aralarındaki anlaşmayı bilmiyoruz.

Normal oyun olarak yazdım farm yapıp yapmaması kendine kalmış farmsız oynandığı zaman maden ile de gelişilebilir. Farmla keyfi çıkmaz kendimce. Aralarındaki anlaşmayı bilmiyoruz.
Amaç hızlı gelişmek normal oynamak değil. İddia var ucunda hızlı oynamak isteniyor ve şahsen ben farm olunca daha çok eğleniyorum tüm gün maden kasmak zorunluluğu kalmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı