Geugula Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Sorduğum şey başlıkta da yazıyor. 2023 yılındayız fakat Minecraft'da RTX nasıl açılır(Java) hiçbir kaynak yok nasıl açarım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2023
Sorduğum şey başlıkta da yazıyor. 2023 yılındayız fakat Minecraft'da RTX nasıl açılır(Java) hiçbir kaynak yok nasıl açarım?
Çözüm Eren T. 26 Haziran 2023 Geugula dedi: Sorduğum şey başlıkta da yazıyor. 2023 yılındayız fakat Minecraft'da RTX nasıl açılır(Java) hiçbir kaynak yok nasıl açarım? Genişletmek için tıkla... Java sürümünde RTX desteği yok. Bedrock'ta video ayarlarından ışın izlemeyi açarak etkinleştirebilirsiniz.
Geugula dedi: Sorduğum şey başlıkta da yazıyor. 2023 yılındayız fakat Minecraft'da RTX nasıl açılır(Java) hiçbir kaynak yok nasıl açarım? Genişletmek için tıkla... Java sürümünde RTX desteği yok. Bedrock'ta video ayarlarından ışın izlemeyi açarak etkinleştirebilirsiniz.
Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.189 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #11 Eren T. dedi: #shaderraytracingdegildir Genişletmek için tıkla... Önceki yorumlara bakarak shader tavsiyesi verdim kusura bakmayın, dalgınlığıma gelmiş. Java sürümünde RTX desteği yoktur fakat RTX kalitesine yaklaşan shaderlar mevcut. Benim yazdıklarım da RTX e yakın. Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: #shaderraytracingdegildir Genişletmek için tıkla... Önceki yorumlara bakarak shader tavsiyesi verdim kusura bakmayın, dalgınlığıma gelmiş. Java sürümünde RTX desteği yoktur fakat RTX kalitesine yaklaşan shaderlar mevcut. Benim yazdıklarım da RTX e yakın.