Minecraft'ta neler yapılabilir?

Ne yapamazdım diye sorsaydın buraya aynı en az 7 mesaj gelirdi bu mesajda.
"Bilmem" ya da "neredeyse her şey yapılır ama ne yapılamaz bilmem vallah"
Mesajları ya da benzerleri gelir.
 
Arkadaşlar şu an bir evim var(minik) demir setim var öyle yiyeceğim falan var, başka ne yapabileceğimi inanın bulamıyorum. :D ne yapabilirim?

Minecraft'ta hikaye güncellemesi geldi. Hikayeyi Doğukan Adal kanalında öğrenebilirsin. End de yeni portallar olacak, yeni bosslar gelecek kazı çalışması yapabileceksin. Hikayeyi full öğrenip ekipmanla yeni boss'u öldürebilirsin hazırlık yap yani.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft'ta hikaye güncellemesi geldi hikayeyi Doğukan Adal kanalında öğrenebilirsin End'de yeni portallar olacak yeni bosslar gelecek kazı çalışması yapabileceksin hikayeyi öğrenip Full+Full ekipmanla yeni boss'u öldürebilirsin hazırlık yap yani.
Bizzat Mojang açıkladı mı peki? End'de yeni portallar olacağını nereden biliyorsun? Yeni bosslar geleceğini kim söyledi?
 
Pre yoksa craftrise daha iyi gider.
Türk serveri😎
Yani farmlar yap, hardcore oyna, artık 1.17 için forge indirebilirsin, yapı konusunda kendini geliştir, yani yeni yapılar yap. Mesela ben yapı yapma konusunda kötüydüm. Yeni yapılar yaptım, YouTube da yapı videoları izledikçe hırs yaptım. Yüzlerce belki binlerce yapı yaptım ve yapı konusuna gerçekten iyiyim. Anlayacağın minecraftta ne yapcam diye sorma. Minecraft sonsuza kadar içinde kaybolabileceğin bir dünya.. Eee 30 milyon km² bir alandan bahsediyoruz...😎
 

Geri
Yukarı