Minecraft'ta Online mod paketi ile nasıl oynanır?

EmreDelerel

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, CurseForge'dan "Prominence II RPG: Hasturian Era" diye bir mod paketi bulduk. Aternos'ta falan yok, zaten kaldırmaz da. Kendi bilgisayarımızdan nasıl online oynarız arkadaşımızla? Essentials modunu da kurmayı denedim, çöktü. Sürüm uymadı ya da 4-5 kere kurmayı denediğim için bozuldu muhtemelen. Nasıl online girebilirim?

Dostum öncelikle selamlar essentials diye bir mod var Home | Essential Mod buradan sürümünüze göre indirip CurseForge'den modpaketinin mod dosyalarına attıktan sonra birlikte oynamanızı sağlıyor.

Bu arada CurseForge'den raminizi arttırmayı unutmayın.

Dostum öncelikle selamlar essentials diye bir mod var Home | Essential Mod buradan sürümünüze göre indirip CurseForge'den modpaketinin mod dosyalarına attıktan sonra birlikte oynamanızı sağlıyor.

Hocam CurseForge'den mi kurayım Essential'si yoksa internettenmi indireyim?

CurseForge'den kurdum gözükmüyor mod.

Son düzenleme:

Dostum CurseForge'den mod paketini indir ardından o mod paketi hangi sürümse ona uyumlu essentials modunu indir ve mod paketine sağ tıklayıp open Folder'a tıkla mod klasörüne essentials modunu at.

Bu işlemi 2 kişinin de yapması gerekir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakabilirsin fakat mod profilini kopyalamana gerek yok.

İnternetten indirim CurseForge'nin içinden mod paketinin içindeki mod klasörüne at.

İnternetten indirip*

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı