toprak33 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi. Cevaplarsanız çok sevinirim. Sodiumla Optifine'ın çalışmadığını biliyorum ama embeddium/rubidium extras ile optifine belki çalışabilir diye sordum.
Sorum başlıktaki gibi. Cevaplarsanız çok sevinirim. Sodiumla Optifine'ın çalışmadığını biliyorum ama embeddium/rubidium extras ile optifine belki çalışabilir diye sordum.
CaniDEV Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 478 Çözümler 6 15 Temmuz 2024 #2 Çalışmaz. Embeddium ve rubidium OptiFine ile çalışmaz. (ayrıca yanlış hatırlamıyorsam rubidium Sodium'un Forge versiyonu değil miydi?) Artı 0 Eksi
Çalışmaz. Embeddium ve rubidium OptiFine ile çalışmaz. (ayrıca yanlış hatırlamıyorsam rubidium Sodium'un Forge versiyonu değil miydi?)
KS KS toprak33 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 CaniDEV dedi: Çalışmaz. Embeddium ve rubidium OptiFine ile çalışmaz. (ayrıca yanlış hatırlamıyorsam rubidium Sodium'un Forge versiyonu değil miydi?) Genişletmek için tıkla... Hocam calısıyordu geçen güne kadar. Şimdi giremiyorum hata veriyor. Artı 0 Eksi
CaniDEV dedi: Çalışmaz. Embeddium ve rubidium OptiFine ile çalışmaz. (ayrıca yanlış hatırlamıyorsam rubidium Sodium'un Forge versiyonu değil miydi?) Genişletmek için tıkla... Hocam calısıyordu geçen güne kadar. Şimdi giremiyorum hata veriyor.