Rubidium modu ne işe yarar?

Daha fazla  
Ben Minecraft'ta 1.20.1 Forge oynuyorum, PC'm 32 chunckta 29-25 FPS veriyor, 30 FPS üstü yapsın yeter.
Rubidium modu bunu halleder mi veya rubidium modu direkt bunun için mi?
He bir de sodium veya OptiFine'a geçmememin sebebi modlarımın olması, Minecraft'ta create modu oynuyorum.
Hızlıca yazarsanız çok teşekkürler.

Ben Minecraft'ta 1.20.1 Forge oynuyorum, PC'm 32 chunckta 29-25 FPS veriyor, 30 FPS üstü yapsın yeter.
Rubidium modu bunu halleder mi veya rubidium modu direkt bunun için mi?
He bir de sodium veya OptiFine'a geçmememin sebebi modlarımın olması, Minecraft'ta create modu oynuyorum.
Hızlıca yazarsanız çok teşekkürler.
NeoForge kurup hem Forge hem Fabric modlarını kullanabilirsiniz. Rubidium falan uğraşmayın derim hiç. NeoForge ile Sodium kurun gitsin.

Rubidium Sodium kadar iyi değil hem. Modlarınızın NeoForge halini kurun sonrada Sodium indirin derim.

NeoForge kurup hem Forge hem Fabric modlarını kullanabilirsiniz. Rubidium falan uğraşmayın derim hiç. NeoForge ile Sodium kurun gitsin.

Rubidium Sodium kadar iyi değil hem. Modlarınızın NeoForge halini kurun sonrada Sodium indirin derim.
Neoforge hem forge hem fabric modları destekliyor mu yoksa o modların neoforge halini mi bulayım eğer neoforge halini arayacaksam rubidium kuracağım zaten fps 30 üstü olsun yeter

Zaten kullandığım mod neoforge yi desteklemiyormuş baktım

Peki ben rubidium modunun yanına better fps modunuda kursam olur mu?

Son düzenleme:
Neoforge hem forge hem fabric modları destekliyor mu yoksa o modların neoforge halini mi bulayım eğer neoforge halini arayacaksam rubidium kuracağım zaten fps 30 üstü olsun yeter

Zaten kullandığım mod neoforge yi desteklemiyormuş baktım

Peki ben rubidium modunun yanına better fps modunuda kursam olur mu?
Olur tabiiki istediğiniz modu kurabilirsiniz.

Hayır, NeoForge destekleniyor.

Şu anda OptiFine yerine oculus + rubidium kullanıyorum. FPS'de gerçekten ciddi artış oldu. 512X texture pack ve shader kullanıyorum. OptiFine kullanırken FPS 40-50 falan oluyordu ortalama. Şu an ortalama 70 FPS alıyorum. Forge destekliyor. Üstelik OptiFine birçok modda texture hatasına neden oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı