Minecraft'ta oyuncu sayısı azalıyor mu?

Bedrock daha iyi güncellemeler alıyor. Bende bedrock geçtim. Bir faction sunucusu açtım. Ama minecraft için çoğu kişi tlauncher veya sonoyuncu gibi launcherlar kullanıyor. Orjinal oynamadığım için bilemeyeceğim. Bence minecraft asla ölmeyecek bir oyun. Tabii güncelleme aldığı sürece...

Yeni güncellemeler eski nesil oyunculara yönelik değil o yüzden çoğu oyuncu bıraktı, doğal bir şey bu herkes sürekli oynayacak diye bir şey yok.

Farklı Launcher'lere geçiyorlardır. Sanmam CS:GO'ya Valorant çıkması gibi rakip bir oyun çıksa anca. Çıksada azalcağını sanmam

Hypixel'in Minecraft'a rakip yeni oyununu Riot Games satın aldı diye bir duyum aldım eğer doğruysa bence bir kısmı bırakıp hytale'a geçebilir.

Evet 1.7.2 1.8.9 arası inanılmaz şekilde oynanıyordu mscg hypixel gibi sunucularda boşluk arıyorduk.

Hypixel'in Minecraft'a rakip yeni oyununu Riot Games satın aldı diye bir duyum aldım eğer doğruysa bence bir kısmı bırakıp Hytale'a geçebilir.

Evet doğru. Ama sanırım 3-4 yıl gibi bir süre sonra çıkacak sanırım. O zamana kadar hem GTA 6 çıkar hem de Minecraft daha da gelişir. (sadece GTA 6 değil başka oyunlar çıkıp oyunlar eşitlenebilir.)

Hayır azalmıyor ve uzun bir süre daha azalacağını sanmıyorum. Minecraft devrinin bitmesi için en az 10 yıl daha geçmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…