Minecraft'ta oyuncu sayısı azalıyor mu?

Bedrock daha iyi güncellemeler alıyor. Bende bedrock geçtim. Bir faction sunucusu açtım. Ama minecraft için çoğu kişi tlauncher veya sonoyuncu gibi launcherlar kullanıyor. Orjinal oynamadığım için bilemeyeceğim. Bence minecraft asla ölmeyecek bir oyun. Tabii güncelleme aldığı sürece...

Farklı Launcher'lere geçiyorlardır. Sanmam CS:GO'ya Valorant çıkması gibi rakip bir oyun çıksa anca. Çıksada azalcağını sanmam :D

Hypixel'in Minecraft'a rakip yeni oyununu Riot Games satın aldı diye bir duyum aldım eğer doğruysa bence bir kısmı bırakıp hytale'a geçebilir.

Hypixel'in Minecraft'a rakip yeni oyununu Riot Games satın aldı diye bir duyum aldım eğer doğruysa bence bir kısmı bırakıp Hytale'a geçebilir.

Evet doğru. Ama sanırım 3-4 yıl gibi bir süre sonra çıkacak sanırım. O zamana kadar hem GTA 6 çıkar hem de Minecraft daha da gelişir. (sadece GTA 6 değil başka oyunlar çıkıp oyunlar eşitlenebilir.)

Hayır azalmıyor ve uzun bir süre daha azalacağını sanmıyorum. Minecraft devrinin bitmesi için en az 10 yıl daha geçmesi gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı