Normal bir dünya açtım, internetten baktığım kadarıyla "ş" harfine basınca açılıyor ama bastım açılmadı. RTX 3060 ekran kartım var ve Game Pass'ten Minecraft for Windows sürümünü oynuyorum. Ne yapmam lazım açmak için?
Sadece o maplerde açmak istemiyorum ben ama, normal kendi dünyamda açamıyor muyum?Mağazadan harita kısmına rtx yazman lazım oradaki yayıncısı NVİDİA olan bir haritayı indirmen lazım. Sonra ayarlardan veya ş tuşuna basarak açabilirsin.
Onun için YouTube'da videolar var bakabilirsin.Sadece o maplerde açmak istemiyorum ben ama, normal kendi dünyamda açamıyor muyum?
Eh, bu ballandıra ballandıra anlattıkları Minecraft RTX teknolojisini sadece Nvidia'nin kendi eklediği maplerde kullanacaksak ve kendi dünyamızda kullanmak için internetten texture pack indirmemiz gerekiyorsa ne anlamı var ki, zaten önceden de gerçekçi yansımalar ve ışıklar içeren texture pack'ler vardı oyunda...Onun için YouTube'da videolar var bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.