Minecraft'ta Resimdeki Alana Ne İnşa Edebilirim?

imamparator61

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, resimdeki alana bir ev harici ne inşa edebilirim?

1741204509028.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam tepenin içini oyarak bir ev yapar, önüne de yol eşliğinde tarlalar eklerdim. Sonrasında da çevreye maden tüneli vb. yapılar ekleyip, güzel bir mekan haline getirirdim.

Evi tepenin içine yaparak tüm araziyi ev ile işgal etmemiş olacaksınız, hem de tepe bir işe yaramış olacak :)

Alt tarafa tarla yolu üste merdivenle çıkan bir ev güzel gösterir bir de fener koyarsanız 10 numara.

Ben olsam tepenin içini oyarak bir ev yapar, önüne de yol eşliğinde tarlalar eklerdim. Sonrasında da çevreye maden tüneli vb. yapılar ekleyip, güzel bir mekan haline getirirdim.

Evi tepenin içine yaparak tüm araziyi ev ile işgal etmemiş olacaksınız, hem de tepe bir işe yaramış olacak :)
Benim için sakura cenneti + kocaman buğday tarlası = harika görüntü.
Hocam mümkünse seed ve kordinatları yazabilirmisiniz?

Köprü güzel durabilir dar kısmına su kanalının.
Alt tarafa tarla yolu üste merdivenle çıkan bir ev güzel gösterir bir de fener koyarsanız 10 numara.
dağın içine orta büyüklükte bir köşk yaparım, sonra merdiven yapar, denizin 5-10 blok uzaklığına deniz feneri, bide meşeden bir köprü , birde tarla yaptımmı tamamdır bu iş. önerileriniz için sağolun.

Denize 2 tane gemi yaptımmı bitecek.

2025-03-12_17.41.10.png

Son düzenleme:
Trabzonspor bayrağı mı o :)

nedense Minecraftta şelale hastasıyım. Yan taraftan akan bir şelale yaparsan muhteşem olur bence :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı