Minecraft'ta rol yapmak isteyen oyuncular arıyorum

Mucosoft

Megapat
Katılım
5 Mart 2014
Mesajlar
5.454
Makaleler
11
Çözümler
41
Biz küçük bir topluluk olarak modlu Minecraft oynuyoruz. Rol yapma tarzı ve bol modlu oyun. Belleği yüksek olanların katılmasını tavsiye ediyoruz. Bununla birlikte makine ile ilgili öneri verilmesini istemiyoruz. Çünkü biz eğlence amaçlı oynuyoruz. Büyük bir makine önermeyin. Sunucuya katılmak isteyenler aşağıdaki bilgileri kabul ederek katılmalı.

  • Sunucu 7/24 aktif.
  • Üye rol yaparak oynuyor. Bu şekilde daha eğlenceli oluyor.
  • Üyeler Discord üzerinde birbirleriyle etkileşim kurabiliyor. Bu sayede sunucuya girerken beraber oynayabiliyorlar.
  • Gerçek hayat tarzı bir rol yapma olduğunu belirteyim. Oyuncu hayal gücüne göre kurallar çerçevesinde istediğini yapabilir.
  • Sunucuda pek çok mekanik mod bulunuyor. Paket özellikle dekoratif ağırlıklı. Yani mimari çalışmalar yapmayı sevenler için birebir.
  • Mod paketi zaman zaman güncelleniyor. Bu da sistem gereksinimlerini değiştirebilir. Bundan dolayı RAM miktarı oldukça önemli. Güncelleme dolayısıyla kesin bir şey diyemeyiz fakat gelen oyunculara bilgi veriyoruz.
  • Oyuncu kapasitesi yüksek değil. Bundan dolayı her oyuncunun aynı anda girmesi gecikmeye neden olabilir? Oyuncular sunucu kalabalık değilken veya boş iken girip oynayabilir veya birkaç kişi ile sunucuda olabilir.

Rol yapmayı seven her üyeyi aramıza bekliyoruz.

Discord: Mucosoft#6017
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben gelebilirim ama biraz daha açar mısınız?
Yani roller olarak neler var veya savaş falan olacak mı?
 
Yaş kısıtlaması ve korsan var mı? Yaşım 10.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet.
Hocam ben gelebilirim ama biraz daha açar mısınız?
Yani roller olarak neler var veya savaş falan olacak mı?
Ne istiyorsan onu olabilirsin fakat devlet kurucusu ve vatandaş rolü daha popüler. İstersen bağımsız bir örgüt bile olabiliyorsun. Biz savaşa karşıyız, barışçıl oynuyoruz fakat oyuncular arasındaki rekabet oyunu oldukça eğlenceli hale getiriyor.
Yaş kısıtlaması ve korsan var mı? Yaşım 10.
Evet.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı