- Makaleler
- 8
Bilgisayarınızda TLauncher benzeri uygulamalar varsa ilk başta onları silin.
Hiçbir alakası yok oyunu orijinal Launcher ile launch ediyorsun otomatik hesabına kimlik dahil ediliyor.
Bilgisayarınızda TLauncher benzeri uygulamalar varsa ilk başta onları silin.
Anlamadım.XBOX hesabınızın varolduğu Microsoft hesabı ile orijinal başlatıcıdan giriş yapın.
Bu kadar emin olmanızı tavsiye etmemekle birlikte sizinde çözüm önerinizi sunmanızı isterim.Hiçbir alakası yok oyunu orijinal Launcher ile launch ediyorsun otomatik hesabına kimlik dahil ediliyor.
Oyunu minecraft.net üzerinden indirip Microsoft hesabı ile giriş yap deyin.Anlamadım.
Bu kadar emin olmanızı tavsiye etmemekle birlikte sizinde çözüm önerinizi sunmanızı isterim.
Eğer yeni aldıysanız öncelikle minecraft.net üzerinden bir profil de oluşturmanız gerekiyor tabii*Oyunu minecraft.net üzerinden indirip Microsoft hesabı ile giriş yap deyin.
Anlamadığım için soruyorum şu cümleyi bana telafüz eder misiniz?Senin çözüm sunmaksa benim dediğim direk çözüm olur.
Bunun öneminin olmaması lazım. TLauncher kaçak da olsa OptiFine, Forge gibi sürümleri indirmeyi sağlıyor ve kullanıcılar orijinal Minecraft hesaplarıyla giriş yapabiliyor. Yani insanların yararlanmak için bu launcher'ı kullanma ihtimalleri yüksek.Bilgisayarınızda TLauncher benzeri uygulamalar varsa ilk başta onları silin.
Bunun yazmamın sebebi benzeri bir konuda aynı yöntemi uygularak konu sahibinin sorununun çözülmüş olmasıydı. Denemesinden zarar gelmez.Bunun öneminin olmaması lazım. TLauncher kaçak da olsa OptiFine, Forge gibi sürümleri indirmeyi sağlıyor ve kullanıcılar orijinal Minecraft hesaplarıyla giriş yapabiliyor. Yani insanların yararlanmak için bu launcher'ı kullanma ihtimalleri yüksek.
Çeviriyle;
"Lisans gerektiren herhangi bir sunucuya katılmak için, satın alınan bir oyunla birlikte gelen bir Mojang veya Microsoft hesabıyla oturum açmış olmanız gerekir. TLauncher aracılığıyla, bir lisans altında hesap yönetimine giriş yapabilir ve ardından Hypixel veya Mineplex gibi herhangi bir sunucuya katılabilirsiniz."
Kaynak: How to Join Hypixel and MinePlex Via TLauncher.
%appdata% klasörüne girip oradan .minecraft ve tlauncher dosyasını başka bir yere atıp sıfırdan indirme yapabilirmisiniz?Oturum acılamadı kimlik dogrulaması su anda bakım icin kapalı hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?
Haklı olabilirsiniz. TLauncher'ın orijinal Minecraft'a nasıl etkileri olabilir bilemiyorum.Bunun yazmamın sebebi benzeri bir konuda aynı yöntemi uygularak konu sahibinin sorununun çözülmüş olmasıydı. Denemesinden zarar gelmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.