istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 10 Nisan 2023 #11 EsatKa dedi: İşlemci ve RAM'iniz nedir? Ekran kartınız iyi, shader Ultra gerçekçi RTX shader olmadığı sürece çoğu Shader'ı rahatça kaldırır. Genişletmek için tıkla... Ultra gerçekçi RTX shader olarak ne gibi seçenekler var ben denemek isterim
EsatKa dedi: İşlemci ve RAM'iniz nedir? Ekran kartınız iyi, shader Ultra gerçekçi RTX shader olmadığı sürece çoğu Shader'ı rahatça kaldırır. Genişletmek için tıkla... Ultra gerçekçi RTX shader olarak ne gibi seçenekler var ben denemek isterim
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 10 Nisan 2023 #12 istanbul2023 dedi: Ultra gerçekçi RTX shader olarak ne gibi seçenekler var ben denemek isterim Genişletmek için tıkla... Hocam bir aralar RTX sahderlar falan vardı, bir de Bsl'in shaderlerının Ultra versiyonları falan.
istanbul2023 dedi: Ultra gerçekçi RTX shader olarak ne gibi seçenekler var ben denemek isterim Genişletmek için tıkla... Hocam bir aralar RTX sahderlar falan vardı, bir de Bsl'in shaderlerının Ultra versiyonları falan.