Minecraft'ta sıkılınca ne yapılır?

Ben sunucularda insanlarla tanışıp oynayamaktan daha fazla zevk alıyorum. Tek başıma survival yapınca beni de sıkıyor.
Genelde survival veya anarşi sunucuları beni sarıyor.
Anarşi isterseniz 9B9T (2B2T derdim ama o sıra beklenmez yoruyor insanı :D)
Survival için MinecraftOnline tam istediğim sürüm 1.12.2. Diğer sürümler sanki modlanmış Minecraft gibi geliyor. Tam Minecraft deneyimi yaşadığımı hissediyorum. Moderatörleride sevdiğim insanlar bir kaç tanesinin yeri özeldir bende :D Kısacası oyunda sosyalleşmek beni mutlu ediyor. Öneririm.

Hardcore. Ayrıca sodium lithium gibi performans modlarıyla 1.16 gibi sürümlere gir. 1.7 çok düşük.
Kendine bir hedef koy. Mesela ben 50x50 bir alanı düzleştirmeyi hedefledim. Redstone sistemleriyle uğraşabilirsin.
Ek not olarak strip madencilik yapma. Büyük mağaralarda maden yap.

1.15 sürümünden üstü sürümlere girince consolo hatası veriyor.

Arkadaşınızla hexxit 1.5.2 oynayın çok sarıyor.

Arkadaş olsa.

Yaptığım bir hata yüzünden 2 tane mükemmel Save dünyam gitti. Yeniden dünya kurdum oynuyorum ama 10 dk oynuyorum hemen sıkılıp çıkıyorum. Eski sürümleri oynadığım için bitirmek zevkli olmuyor (nether eski nether olduğu için bir sürü Enderman öldürmek lazım) Creative oynamayı da sevmiyorum. Siz sıkılınca neler yapıyorsunuz?

Kendimi mimar sinan gibi hissedip yapı bittiken sonra pişman olup tekrar başka yapı yapıyorum genelde fazla oynadığım için midem bulanıyor ama yapı yapma zevki mükemmel

Technopat Haberler

Geri
Yukarı