Minecraft'ta sky wars, bed wars, hunger Games ve benzeri oyunlara nasıl giriliyor?

darkwebkiler

Femtopat
Katılım
30 Ekim 2023
Mesajlar
41
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050.
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bu Minecraft'ta sky wars, bed wars, hunger Games ve benzeri oyunlara nasıl giriliyor? Çocukluğumdan beri hiç girmedim ve bunların hepsine nasıl giriliyor merak ediyorum.
 
"Craft Rise" sunucusu mevcut. Ama ayrı olarak indiriyorsunuz. Saymış olduğunuz oyunların hepsi burada mevcut.
 
Sunucular kısmına oynamak istediğin sunucunun IP'sini yazarak bu tarz oyunlara girebilirsin. Örnek olarak Hypixel var. Fakat Minecraft'ınız orijinal değilse eğer sadece korsan istemcilerin girebileceği sunuculara katılabilirsiniz. Ayrı Launcher'ı olan sunucularda var ( örneğin. Craft Rise, SonOyuncu ) bu sunuculara istediğin gibi girebilirsin.
 
Orijinal Minecraft'ta böyle bir sunucu var, içine girip istediğimiz oyunlardan seçip Online oynayabiliyoruz, doğru mu anladım?

Hocam korsan Minecraft aşırı yaygın bir şey olduğu için korsanların girebileceği serverlar var bu serverlarda hile daha fazla oluyor ancak oynaması bedava örnek sunucular "SonOyuncu, Blocksmc"
Bir de orijinal Minecraft'la girebileceğiniz sunucular var genelde yabancı serverlar olduğu için ping değeriniz daha yüksek oluyor ancak sistemleri ve hile korumaları çok daha iyi oluyor örnek sunucular "Hypixel, CubeCraft"
istediğiniz oyunlar Minecraft serverlarının yaşam damarı olduğu için girdiğiniz 10 sunucunun 8inde vardır zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı