Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 352 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Merhaba, bu farmı yapacağım fakat tek eksik malzeme slime bloğu; bunun için de slime lazım fakat bir türlü bulamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, bu farmı yapacağım fakat tek eksik malzeme slime bloğu; bunun için de slime lazım fakat bir türlü bulamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm canolipss 20 Nisan 2025 F4T1H dedi: Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com Buraya dünyanın Seed'ini yaz. Genişletmek için tıkla... Offline oynuyorsanız, /seed komutuyla haritanızın seed’ini alabilirsiniz. Seed’i kopyaladıktan sonra bu siteye girin. Sadece slime logosunu seçerseniz, haritadaki tüm slime chunk’lar gözükecektir.
F4T1H dedi: Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com Buraya dünyanın Seed'ini yaz. Genişletmek için tıkla... Offline oynuyorsanız, /seed komutuyla haritanızın seed’ini alabilirsiniz. Seed’i kopyaladıktan sonra bu siteye girin. Sadece slime logosunu seçerseniz, haritadaki tüm slime chunk’lar gözükecektir.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 20 Nisan 2025 #2 Bataklık biyomunda çıkıyorlar geçen gün saldırdı bana bir tanesi. Artı 0 Eksi
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 352 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #3 avkila.tech dedi: Bataklık biyomunda çıkıyorlar geçen gün saldırdı bana bir tanesi. Genişletmek için tıkla... Bataklık biyomunu bulamadım nasıl bulabilirim Artı 0 Eksi
avkila.tech dedi: Bataklık biyomunda çıkıyorlar geçen gün saldırdı bana bir tanesi. Genişletmek için tıkla... Bataklık biyomunu bulamadım nasıl bulabilirim
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.306 Çözümler 62 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (2. Senem :D) 20 Nisan 2025 #4 Gqkmen42 dedi: Bataklık biyomunu bulamadım nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com Buraya dünyanın Seed'ini yaz. Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: Bataklık biyomunu bulamadım nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com Buraya dünyanın Seed'ini yaz.
canolipss Picopat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 242 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #5 F4T1H dedi: Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com Buraya dünyanın Seed'ini yaz. Genişletmek için tıkla... Offline oynuyorsanız, /seed komutuyla haritanızın seed’ini alabilirsiniz. Seed’i kopyaladıktan sonra bu siteye girin. Sadece slime logosunu seçerseniz, haritadaki tüm slime chunk’lar gözükecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
F4T1H dedi: Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com Buraya dünyanın Seed'ini yaz. Genişletmek için tıkla... Offline oynuyorsanız, /seed komutuyla haritanızın seed’ini alabilirsiniz. Seed’i kopyaladıktan sonra bu siteye girin. Sadece slime logosunu seçerseniz, haritadaki tüm slime chunk’lar gözükecektir.
oguzhanm35 Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #6 Gqkmen42 dedi: Bataklık biyomunu bulamadım nasıl bulabilirim Genişletmek için tıkla... Chunkbase sitesi üzerinden koordinat bulabilirsiniz. Ancak oyunun formatını bozmaması açısından kendiniz keşfetmenizi öneririm. Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: Bataklık biyomunu bulamadım nasıl bulabilirim Genişletmek için tıkla... Chunkbase sitesi üzerinden koordinat bulabilirsiniz. Ancak oyunun formatını bozmaması açısından kendiniz keşfetmenizi öneririm.
roxy1881 Hectopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.108 Makaleler 1 Çözümler 87 Yer İstanbul 20 Nisan 2025 #7 Gqkmen42 dedi: Merhaba, bu farmı yapacağım fakat tek eksik malzeme slime bloğu; bunun için de slime lazım fakat bir türlü bulamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bataklık bul düz bir alan aç, mob farmı gibi karanlık ortam yarat doğuyor. Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: Merhaba, bu farmı yapacağım fakat tek eksik malzeme slime bloğu; bunun için de slime lazım fakat bir türlü bulamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bataklık bul düz bir alan aç, mob farmı gibi karanlık ortam yarat doğuyor.
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 352 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #8 canolipss dedi: Offline oynuyorsanız, /seed komutuyla haritanızın Seed'ini alabilirsiniz. Seed'i kopyaladıktan sonra bu siteye girin. Sadece slime logosunu seçerseniz, haritadaki tüm slime Chunk'lar gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam seedim bu 6055523 bana bataklık bulup kordinatları verebilir misiniz beceremedim şunu Artı 0 Eksi
canolipss dedi: Offline oynuyorsanız, /seed komutuyla haritanızın Seed'ini alabilirsiniz. Seed'i kopyaladıktan sonra bu siteye girin. Sadece slime logosunu seçerseniz, haritadaki tüm slime Chunk'lar gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam seedim bu 6055523 bana bataklık bulup kordinatları verebilir misiniz beceremedim şunu
muhammet616178 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 44 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #9 Gqkmen42 dedi: Hocam seedim bu 6055523 bana bataklık bulup kordinatları verebilir misiniz beceremedim şunu. Genişletmek için tıkla... Sürümünüz nedir? Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: Hocam seedim bu 6055523 bana bataklık bulup kordinatları verebilir misiniz beceremedim şunu. Genişletmek için tıkla... Sürümünüz nedir?
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 352 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #10 muhammet616178 dedi: Sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Çok geç cevap verdiniz be hocam ben o dünyayı kaybedeli çok oldu ayrıca makinede çöp zaten en ufak bir şeyde bozuluyor Artı 0 Eksi
muhammet616178 dedi: Sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Çok geç cevap verdiniz be hocam ben o dünyayı kaybedeli çok oldu ayrıca makinede çöp zaten en ufak bir şeyde bozuluyor