Çözüldü Minecraft'ta Slime nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gqkmen42

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bu farmı yapacağım fakat tek eksik malzeme slime bloğu; bunun için de slime lazım fakat bir türlü bulamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Buraya dünyanın Seed'ini yaz.
Offline oynuyorsanız, /seed komutuyla haritanızın seed’ini alabilirsiniz. Seed’i kopyaladıktan sonra bu siteye girin. Sadece slime logosunu seçerseniz, haritadaki tüm slime chunk’lar gözükecektir.
Buraya dünyanın Seed'ini yaz.
Offline oynuyorsanız, /seed komutuyla haritanızın seed’ini alabilirsiniz. Seed’i kopyaladıktan sonra bu siteye girin. Sadece slime logosunu seçerseniz, haritadaki tüm slime chunk’lar gözükecektir.

Çözüm
Merhaba, bu farmı yapacağım fakat tek eksik malzeme slime bloğu; bunun için de slime lazım fakat bir türlü bulamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bataklık bul düz bir alan aç, mob farmı gibi karanlık ortam yarat doğuyor.

Offline oynuyorsanız, /seed komutuyla haritanızın Seed'ini alabilirsiniz. Seed'i kopyaladıktan sonra bu siteye girin. Sadece slime logosunu seçerseniz, haritadaki tüm slime Chunk'lar gözükecektir.

Hocam seedim bu 6055523 bana bataklık bulup kordinatları verebilir misiniz beceremedim şunu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı