Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 374 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Merhaba, bu farmı yapacağım fakat tek eksik malzeme slime bloğu; bunun için de slime lazım fakat bir türlü bulamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, bu farmı yapacağım fakat tek eksik malzeme slime bloğu; bunun için de slime lazım fakat bir türlü bulamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm canolipss 20 Nisan 2025 F4T1H dedi: Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com Buraya dünyanın Seed'ini yaz. Genişletmek için tıkla... Offline oynuyorsanız, /seed komutuyla haritanızın seed’ini alabilirsiniz. Seed’i kopyaladıktan sonra bu siteye girin. Sadece slime logosunu seçerseniz, haritadaki tüm slime chunk’lar gözükecektir.
F4T1H dedi: Seed Map - Minecraft App An online map viewer that helps you find new Minecraft seeds and locate biomes, structures, slime chunks and other features in your current world. www.chunkbase.com Buraya dünyanın Seed'ini yaz. Genişletmek için tıkla... Offline oynuyorsanız, /seed komutuyla haritanızın seed’ini alabilirsiniz. Seed’i kopyaladıktan sonra bu siteye girin. Sadece slime logosunu seçerseniz, haritadaki tüm slime chunk’lar gözükecektir.
muhammet616178 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 45 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #11 Gqkmen42 dedi: Çok geç cevap verdiniz be hocam ben o dünyayı kaybedeli çok oldu ayrıca makinede çöp zaten en ufak bir şeyde bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi kusura bakmayın bende slime farmı ararken gördüm tarihi fark etmemişim Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: Çok geç cevap verdiniz be hocam ben o dünyayı kaybedeli çok oldu ayrıca makinede çöp zaten en ufak bir şeyde bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi kusura bakmayın bende slime farmı ararken gördüm tarihi fark etmemişim
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 374 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #12 muhammet616178 dedi: Vallahi kusura bakmayın bende slime farmı ararken gördüm tarihi fark etmemişim Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam Artı 0 Eksi
muhammet616178 dedi: Vallahi kusura bakmayın bende slime farmı ararken gördüm tarihi fark etmemişim Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam