İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 18 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Minecraft 1.19 sürümünü oynayacağım. Sodium Lithium Phosphor nasıl kurarım? YouTube'da Türkçe videosunu bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
Arkadaşlar Minecraft 1.19 sürümünü oynayacağım. Sodium Lithium Phosphor nasıl kurarım? YouTube'da Türkçe videosunu bulamadım.
S Susy74 Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #2 İlhan TC dedi: Arkadaşlar Minecraft 1.19 sürümünü oynayacağım. Sodium lithium phosphor nasıl kurarım? YouTube'da Türkçe videosunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka sorunu çözebildin mi? Bende arıyorum şu an. Yaptıysan nasıl yaptın? Artı 0 Eksi
İlhan TC dedi: Arkadaşlar Minecraft 1.19 sürümünü oynayacağım. Sodium lithium phosphor nasıl kurarım? YouTube'da Türkçe videosunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka sorunu çözebildin mi? Bende arıyorum şu an. Yaptıysan nasıl yaptın?
Amity Picopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 70 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #3 Susy74 dedi: Kanka sorunu çözebildin mi? Bende arıyorum şu an. Yaptıysan nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla... Bu paket Optifine'ın direkt fabric hali. Araştırma yapmayı öğrenin. Artı 0 Eksi
Susy74 dedi: Kanka sorunu çözebildin mi? Bende arıyorum şu an. Yaptıysan nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla... Bu paket Optifine'ın direkt fabric hali. Araştırma yapmayı öğrenin.
S Susy74 Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 Amity dedi: Bu paket OptiFine'ın direkt fabric hali. Araştırma yapmayı öğrenin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Bu modu kurmamalı mıyız? Fark olmaz mı diyorsunuz? Artı 0 Eksi
Amity dedi: Bu paket OptiFine'ın direkt fabric hali. Araştırma yapmayı öğrenin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Bu modu kurmamalı mıyız? Fark olmaz mı diyorsunuz?
Amity Picopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 70 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #5 Attığım paket sodium'a dayanıyor zaten. Artı 0 Eksi
S Susy74 Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #6 Amity dedi: Attığım paket Sodium'a dayanıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bu modu. Minecraft içinde modsa atmam gerekiyor fakat modsu bulamadım. Oyun orijinal değil. TL legacy. Artı 0 Eksi
Amity dedi: Attığım paket Sodium'a dayanıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bu modu. Minecraft içinde modsa atmam gerekiyor fakat modsu bulamadım. Oyun orijinal değil. TL legacy.