Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 30 Kasım 2024 #1 Şimşekli hava yakalamışken kafa toplayayım dedim. Creeperın üstüne mızrağı attım ve kayboldu. Nasıl geri alabilirim? Sürprizbozan: video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şimşekli hava yakalamışken kafa toplayayım dedim. Creeperın üstüne mızrağı attım ve kayboldu. Nasıl geri alabilirim? Sürprizbozan: video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 30 Kasım 2024 #2 Mızrak yere düştüğü sırada yıldırım çarpmış olabilir. Artı 0 Eksi
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 30 Kasım 2024 #3 Nethere gitti galiba. Baktınız mı oraya? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 30 Kasım 2024 #4 Chitose dedi: Mızrak yere düştüğü sırada yıldırım çarpmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır çarpmadı çarpsa bile bana geri dönmesi lazım. soulsteal59 dedi: Nethere gitti galiba. Baktınız mı oraya? Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten o küçük aralıktan nethera gitmiş. Şaka gibi deli oldum aradım durdum her yerde. Artı 0 Eksi
Chitose dedi: Mızrak yere düştüğü sırada yıldırım çarpmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır çarpmadı çarpsa bile bana geri dönmesi lazım. soulsteal59 dedi: Nethere gitti galiba. Baktınız mı oraya? Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten o küçük aralıktan nethera gitmiş. Şaka gibi deli oldum aradım durdum her yerde.