TheLufis Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 56 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Minecraft içindeyken V-Sync açtığımda FPS 330 FPS'e sabitleniyor normalde 165 FPS'e sabitlenmesi lazım. Önceden hep düzgün sabitlerdi fakat bir anda düzgün çalışmamaya başladı. (ekran 165Hz)
Minecraft içindeyken V-Sync açtığımda FPS 330 FPS'e sabitleniyor normalde 165 FPS'e sabitlenmesi lazım. Önceden hep düzgün sabitlerdi fakat bir anda düzgün çalışmamaya başladı. (ekran 165Hz)
ladderlow Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Kanka OptiFine kullanıyorsan bazen OptiFine'da bu sorun oluyor bende de aynı sorun olmuştu ben silip yüklediğimde düzelmişti. Artı 0 Eksi
Kanka OptiFine kullanıyorsan bazen OptiFine'da bu sorun oluyor bende de aynı sorun olmuştu ben silip yüklediğimde düzelmişti.
KS KS TheLufis Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 56 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 ladderlow dedi: Kanka OptiFine kullanıyorsan bazen OptiFine'da bu sorun oluyor bende de aynı sorun olmuştu ben silip yüklediğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Yok OptiFine yüklemeden direk girdim oyuna. Artı 0 Eksi
ladderlow dedi: Kanka OptiFine kullanıyorsan bazen OptiFine'da bu sorun oluyor bende de aynı sorun olmuştu ben silip yüklediğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Yok OptiFine yüklemeden direk girdim oyuna.
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 Ekran kartı sürücüsünün ayarlarından açmayı deneyin bir de. Artı 0 Eksi
ladderlow Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #5 TheLufis dedi: Yok OptiFine yüklemeden direk girdim oyuna. Genişletmek için tıkla... Kanka o zaman ekran kartı sürücü ayarlarını varsayılan yaparak gir eğer ki oda olmazsa ekran kartı sürücüsü güncelle. Artı 0 Eksi
TheLufis dedi: Yok OptiFine yüklemeden direk girdim oyuna. Genişletmek için tıkla... Kanka o zaman ekran kartı sürücü ayarlarını varsayılan yaparak gir eğer ki oda olmazsa ekran kartı sürücüsü güncelle.