Minecraft'ta Warden'dan nasıl korunulur?

nuggle

Decapat
Daha fazla  
Minecraft'ta Wardan'dan nasıl koruncam? Ses çıkarmıyorum ama yine de buluyır, beni takip ediyor. Bir de nasıl öldürebilirim Wardın'ı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft'ta Wardan'dan nasıl koruncam? Ses çıkarmıyorum ama yine de buluyır, beni takip ediyor. Bir de nasıl öldürebilirim wardın'ı?

Hocam şimdi antik kente girmeden önce 7-8 stek yün al, mağaraya girerken etrafa bak sculk sensörleri sizden aldığı sesi iletir ve 3 kere (ilk mağaraya girişte) ses çıkarırsanız warden spawn olur bu yüzden mağaraya girdikten hemen sonra altına yün koyarak ilerle. Şimdi gelelim antik kent yağması nasıl yapılır? Sandıkları açmadan önce tüm sensörleri (7 blok yakındakileride) yünle etrafını kapat. Sonra rahatça sandığı açabilirsin. Veya başka bir method mağaraya gir tüm sensörleri yünle kapat ve istediğin gibi yağmala. Warden seni tek vuruşta öldürür koruma 4 netherite setle bile 2 vuruş. Bu yüzden onunla fiziksel olarak savaşamazsın. Eğer öldürmek istiyorsan onu bir yere sıkıştır veya bir yerde tut üstüne (20 blok yukarıdan) dikit bırak. Ortalama 10-20 dikite ölecektir. İyi oyunlar dilerim.

Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…