Minecraft'ta yaratıkların yerini gösteren mod paketi var mı?

World map'i çıkarım dünyayı açtım. Sol üst'te minimap varrdı ama m tuşuna basınca world map açılmıyordu benim tercihim ikisini kullanmak.

Worldmap ve minimap derken neyi kastediyorsun cidden?
Xaero World map ve Minimap modu var. Bu modlar minecraft dünyasını detaylı olarak görebilmemize yardımcı oluyor.

2024-07-16_22.45.25.png
2024-07-16_22.45.15.png
İkisini aktif edince böyle birşey oldu.
M bas, sol üsteki ayarlara tıkla, minimap settings e tıkla, entitiy radar settingse tıkla, display radar: On yap, display icons: Always yap. Entity icon scaleden iconların görüntüsünü büyütebilirisn.
Eki Görüntüle 2254907
2024-07-16_22.45.15.png
2024-07-16_22.45.25.png
İkisini çalıştırınca böyle birşey oldu. Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Xaero World map ve Minimap modu var. Bu modlar minecraft dünyasını detaylı olarak görebilmemize yardımcı oluyor.
Journey Map yüklediğinizde köşede minimap'iniz oluyor. Mağaralarda cave mapiniz oluyor ve katmanlara göre (16 blokta bir katman) ayrılıyor. Varsayılan olarak J harfine bastığınızda tam ekran tüm dünya haritası çıkıyor. En ince ayrıntısına kadar da ayarlanabilen bir mod var. World map be mini map dediğiniz şeyleri hem bir arada hem de daha ayrıntılı şekilde sunuyor.

Journey Map yüklediğinizde köşede minimap'iniz oluyor. Mağaralarda cave mapiniz oluyor ve katmanlara göre (16 blokta bir katman) ayrılıyor. Varsayılan olarak J harfine bastığınızda tam ekran tüm dünya haritası çıkıyor. En ince ayrıntısına kadar da ayarlanabilen bir mod var. World map be mini map dediğiniz şeyleri hem bir arada hem de daha ayrıntılı şekilde sunuyor.
Journey map'i farklı sürümler için denerim.

Konu limiti olduğu için buradan devam ediyorum. Minecraft'da manhunt sunucusu varmı 1.21 için ? Ben aradım ama bulamadım bulsam bile oyuncu sayısı 10,15'ti bilen varsa yazabilir mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı