Minecraft'ta yaşanan anıları yazın

AVEIRO

Picopat
Daha fazla  
Benim az önce yaşadığım an:

Değişik ve sinir bozucu bir oyun hatası yüzünden aralıksız 6 saat oynadığım hayatta kalma dünyama son verdim. 3 farm yaptım, 2 saat maden yaptım, bir sürü ağaç kırdım, Nether'da bir sürü blaze kestim, canavarlar ile savaştım, uzun yollar yürüdüm ve git gel yaptım. Son olarak Nether'da portalımı bulmak için blok kazarken onca bloğun içinden tek bir lava denk geldim. Büyük ihtimalle oyun hatası idi. Çünkü diğer yerlerde lav yoktu. Ölüm öncesinde koordinatları görmüştüm, o yüzden ölüm sonrası direkt eşyalarımı almaya gittim. Tam alacakken eşyalar gözlerimin önünde kayboldu. Yaklaşık 2 dakika duraksadım, afedersiniz domuzun trene baktığı gibi ekrana bakakaldım. Bir de Nether'da lavlar daha hızlı gidiyor, bu da ölümüm için bir sebepti.

Benim için sinir bozucu bir anıydı. Belki ileride bir gün buradan görürüm ve gülerim. Minecraft'ta sizin herhangi bir yaşadığınız şey veya aklınıza takılan bir anı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben bir keresinde 6B6t de oynarken üzerim full kit dolu idi bir tane adama kit verdim bir anda Crystal ile kesti bir sinirim bozulmuştu aboo

Toplam 3 sene gece gündüz çalıştığımız Minecraft şehrinin (world edit vb bilmiyorduk her şeyi elimizle koyuyorduk) Aternos tarafından durduk yere silinmesi çok koymuştu...

Benim az önce yaşadığım an:

Değişik ve sinir bozucu bir oyun hatası yüzünden aralıksız 6 saat oynadığım hayatta kalma dünyama son verdim. 3 farm yaptım, 2 saat maden yaptım, bir sürü ağaç kırdım, Nether'da bir sürü blaze kestim, canavarlar ile savaştım, uzun yollar yürüdüm ve git gel yaptım. Son olarak Nether'da portalımı bulmak için blok kazarken onca bloğun içinden tek bir lava denk geldim. Büyük ihtimalle oyun hatası idi. Çünkü diğer yerlerde lav yoktu. Ölüm öncesinde koordinatları görmüştüm, o yüzden ölüm sonrası direkt eşyalarımı almaya gittim. Tam alacakken eşyalar gözlerimin önünde kayboldu. Yaklaşık 2 dakika duraksadım, afedersiniz domuzun trene baktığı gibi ekrana bakakaldım. Bir de Nether'da lavlar daha hızlı gidiyor, bu da ölümüm için bir sebepti.

Benim için sinir bozucu bir anıydı. Belki ileride bir gün buradan görürüm ve gülerim. Minecraft'ta sizin herhangi bir yaşadığınız şey veya aklınıza takılan bir anı var mı?
hocam böyle bir durumda simulasyon uzaklığını fulle chunklarını düşür

Toplam 3 sene gece gündüz çalıştığımız Minecraft şehrinin (world edit vb bilmiyorduk her şeyi elimizle koyuyorduk) Aternos tarafından durduk yere silinmesi çok koymuştu...
3 sene az değil, ayrıca world edit modunu kullanmamışsınız. Bayağı sinir bozucu bir durum.

Zamanında oyunzor diye bir Survival sunucusu vardı. Günlük 400 kişileri görürdü. Popüler zamanlarında bir gün sadece elytra ile gezerken dağın arasında üstü camla kaplı bir mekana denk gelmiştim. İçeride bir sürü farm, sandıklar dolusu eşya hatıra itemleri doluydu lakin hiç claimi yoktu. Basesindeki her şeyi alıp evime götürebilirdim lakin yapmadım, mesaj yazdım tabelaya. Sonuna da nickimi koymuştum. Bana mesaj yazdı gel diye. Işınlandığım zaman bana kendi ful büyülü netherite setini atmıştı. Bayağı duygulandırır düşündükçe.

Ortaokula gittiğim sıralar kız skini ve kullanıcı adıyla sunuculara girip "sew olak mı" diyerek başkalarının arazisine ortak olur, eşyalarını çalar ve evlerini patlatırdım. Şimdi bu konuyu görünce birkaç tanesi aklıma geldi de duygulandım, cidden zevkliydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı