Minecraft'ta yaşanan olay bug mıdır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE WINDFORCE RTX 4060 8GB OC EDITION, I31300F, 16 GB 3200MHZ 8X2 RAM, GIGABYTE H610M K MOTHERBOARD
Merhaba arkadaşlar. Size Minecraft'ta yaşadığım garip olayı anlatmak istiyorum. Bu olay hatırladığım kadarıyla 4 veya 5 ay önce gerçekleşmişti. Minecraft Bedrock Edition dünyamda oynuyordum. Dünyaya yüklediğim tek şey PrizmaRTX adı verilen RTX shader paketiydi. Oynarken bir süre sonra chat kısmında bir anda "Maik oyuna katıldı." yazdı. Maalesef korkudan Alt+F4 çektiğim için kanıt atamıyorum. Neyse daha sonra tekrardan dünyaya girdim ve beklediğim gibi dünyaya bir şey olmamıştı. Daha sonra Maik adlı kişinin Minecraft profiline baktım. Normal bir oyuncu gibi duruyordu. Olay bu kadar arkadaşlar. Bir de bu bir bug mıdır? Maik adlı kişinin Minecraft Profili:
Ekran görüntüsü 2024-06-26 210856.png

O benim bildiğim kadarıyla bir bug (O kanlı haliyle değil sadece uyuyamamayı sağlayacak bir bug.) veya gerçek değil. Zaten inanmıyorum onlara hurafe bence hepsi. Ben neden böyle olduğunu merak ediyorum. Yani neden rastgele bir kullanıcı dünyama bir anda nedensizce girmiş olarak gözüküyor? Bence bir bug ama merak ediyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı