Minecraft'ta yavru moblar büyüyor mu?

300974

Hectopat
Arkadaşlar evime şu sevimli zombi geldi.

1622685625073.png

Bu büyür mü yoksa böyle kalır mı? İsmi ne olsun? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim eski dünyada akif adlı demir Golem'im vardı. Rahmetli beni severdi. Bir gün nethere gitmiştim. Oda evi koruyordu. Yazık Akif'in üzerine ordu gibi gitmişler. Nether'dan döndüğümde yerde 1 çiçek ve 4 demir vardı. Hocam arkadaşların değerini bilin.
Ad olarak Akif koyun. Akif tipi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Piglinlerde bir süre sonra gerçek dünyada ölüyor diye biliyorum ama görseldeki zombie pigman herhalde. Bir yere kapatın bekleyin.
Yavru bir domuza yıldırım çarptıysa dönüşebilir. Ya da yakınlarda portal varsa geçip girmiştir. Eğer Yakınlarda portal yoksa yıldırım çarpmış bir yavru domuzdur. Eğer Portal varsa yakında afacanlık yapıp girmiştir. Siz bence Müge Anlı'ya çıkıp ailesini arayın.

Yavru bir domuza yıldırım çarptıysa dönüşebilir. Ya da yakınlarda portal varsa geçip girmiştir. Eğer yakınlarda portal yoksa yıldırım çarpmış bir yavru domuzdur. Eğer portal varsa yakında afacanlık yapıp girmiştir. Siz bence müge anlı'ya çıkıp ailesini arayın.

Yok evin belli bir yerinde portal vardı oradan geçmiş bende altın ayakkabı ve kılıç hediye ettim 😂
Piglinlerde bir süre sonra gerçek dünyada ölüyor diye biliyorum ama görseldeki zombie pigman herhalde. Bir yere kapatın bekleyin.
İlk geldiğinde bu netherde kızıl ormandaydı. Bunun bi değişik versiyonu vardı hani büyüklerine altın atıp ticaret yapıyorsunya o işte. Sonra eve girdi ben ona altın ayakkabı ve kılıç hediye ettim kısa süre sonra bu hale geldi bu daha tatlı 😂

Aslında bunu da almak istiyorum.

1622722437516.png

Ama bunlar agresif maalesef 😁
Arkadaşlar şu zombinin bana saldırmaması için kod vs. var mı?
1622722697184.png

Yok evin belli bir yerinde portal vardı oradan geçmiş bende altın ayakkabı ve kılıç hediye ettim 😂

İlk geldiğinde bu netherde kızıl ormandaydı. Bunun bi değişik versiyonu vardı hani büyüklerine altın atıp ticaret yapıyorsunya o işte. Sonra eve girdi ben ona altın ayakkabı ve kılıç hediye ettim kısa süre sonra bu hale geldi bu daha tatlı 😂

Aslında bunu da almak istiyorum.

Eki Görüntüle 1054088

Ama bunlar agresif maalesef 😁
Arkadaşlar şu zombinin bana saldırmaması için kod vs. var mı?
Eki Görüntüle 1054090
Yok hocam.

Yavru bir domuza yıldırım çarptıysa dönüşebilir. Ya da yakınlarda portal varsa geçip girmiştir. Eğer yakınlarda portal yoksa yıldırım çarpmış bir yavru domuzdur. Eğer portal varsa yakında afacanlık yapıp girmiştir. Siz bence müge anlı'ya çıkıp ailesini arayın.

Bende biliyorum bu kadar bilgiyi neden ugraştınız anlamadım ben piglin hakkında bir şey söyledim o kadar (piglin altın verdiğimiz)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı