Minecraft'taki evim nasıl?

Nasıl yapıyorsunuz bunları? Ben daha evin çatısını yapamıyorum

World Edit(WE) komutları da yardım ediyor, ama şekil vermeyi ve el buildlerini yaptıkça alışıyormusun, yapıyormusun diyim pek bilemedim öyle bir şeyler.

İşte buna şaheser derim

Grafik modu olmadığı için berbat görünüyor. 2020 senesinde bu oyun hala böyle görünmemeli.
Vanilla çokta kötü değil bence. Arkadaşın sanırsam oyunun grafik ayarları yüksekte değil. Yeni gelen nether güncellemesiyle nether'ın daha iyi gözüktüğünü düşünüyorum belki ileri de normal dünya içinde geliştirmeler yapılabilir zaten doku paketleriyle shader'la vs. daha da üst boyutlara taşınabiliyor.

survivalda başlangıç için güzel ama çok daha iyileri olabilir. Ben genelde dış görünüm olarak çok fazla blok kullanıyorum yaprak,taş, çit, taş duvar, odun, tahta vb. detaylandırdıkça daha güzel duruyor ve evin içini biraz daha büyük yapıp süsleyebilirsin. Bide ben genelde evin içine yada dışana maden yapıyorum survivalda iyi oluyor.

Caves & Cliffs Update ile dünya da güzelleşecek.

İleride End'i de hallederler herhalde. Son birşey kaldı ama; Glowstone Portal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…