Minecraft'taki yaşadığım güldüren olay

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
İki önce yaşadığım komik bir olayı paylaşacağım. Build Battle oynuyordum, takımlar çift kişiden oluşuyordu. Konu, volkan idi. Yaptım, ama takım arkadaşım bir sapığın aklına gelecekleri yaptı. Tabi, 20 saniye kaldı. Yaptığım volkanı bozdu ve sonunda herkese beni suçladı. Ben anlatıyorum, herkes anlamıyor. Herkes beni raporlardı. Oyundan 2 günlüğüne susturuldum. Çok saçma ama bir anda güldürdü, neyse ki susturulma cezam 1 saat sonra kaldırılacak.

İki önce yaşadığım komik bir olayı paylaşacağım. Build Battle oynuyordum, takımlar çift kişiden oluşuyordu. Konu, volkan idi. Yaptım, ama takım arkadaşım bir sapığın aklına gelecekleri yaptı. Tabi, 20 saniye kaldı. Yaptığım volkanı bozdu ve sonunda herkese beni suçladı. Ben anlatıyorum, herkes anlamıyor. Herkes beni raporlardı. Oyundan 2 günlüğüne susturuldum. Çok saçma ama bir anda güldürdü, neyse ki susturulma cezam 1 saat sonra kaldırılacak.
Haha.

Dostum, ben çok Build Battle oynardım, bir zamanlar IchXXXXXX ismli ile 3-4. sıralamaya gelmiştim, böyle kişiler veya olaylar olabiliyor, takma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı