Minecraft'tan zevk alamamak

Pre-1.9 PvP'sinden nefret ediyorum. CubeCraft'da da nickim gerçek ismimin kısaltması olduğundan Türk'ler sağ olsun target atıp elin içine ediyorlar.

Hypxiel Skyblock 1.8. 9 oynanabiliyor ve güncellenmedi ise temel sürümü 1.8. 9 olmalı. Oynayacaksan skyhanni, not enough updates vb hypxiele özel yapılmış bir sürü mod var. Onları kullanırsan kolaylaşıyor bir tık. Ve özel indirebileceğin texturepacklaride var forumlarında olmalı. Kesinlikle pişman edecek sunucu değil sadece bir tık bağımlılık yapıyor. Bir sürü 3K saat civarı oynayan oyuncuları var. Türklerle konuştuğumda bağımlılık yapıyor yemiysen başlama oldu önerileri ama dinlemedim ben (tek bir oyuna bağımlı kalamıyorum) tabii sende farklı olabilir. Burada Türkler bayağı yardım severdi hem. Hatta tek Türkler değil yabancılarda bayağı yardım etti başladığımda. Ama dolandırıcılarda var dikkatli ol. Bol bol başlangıç için öneri videoları var onları izle.

Minecraft'tan zevk alamıyorum. Aslında bu durum 1-2 yıl öncesinde başladı, Minecraft'ı bayağı eskilerden beridir oynuyorum hatta oyuna ilk redstone eklendiğinde (1.5) bu ne yahu deyip 1-2 saat çözmeye çalışmıştım ama o zaman eğleniyordum. Son 1-2 yıldır tık yok 1.17'den önceye kadar olan sürümlerin Update Log'larını okur Snapshot'ları denerdim o zamanlarda oyundan zevk alarak yavaş yavaş her şeyi yapmaya çalışarak oynardım ama şu an oyuna giriyorum elmas zırh olmam birkaç saat sürmüyor sonra doğrudan Nether'a gidip Bastion'lardan çıkarsa netherite zırh çıkmazsa elmas zırh şekilde blaze rod kasıp direkt oyunu bitirmeye gidiyorum gram zevk de almıyorum. Son güncellemeleri hiç beğenmiyorum bence 1.16'dan sonra oyuna bir şey eklenmedi. Neden oyundan zevk alamıyorum? Sizce ne yapmam gerek? Arkadaşlarımla oynamayı da denedim sonuç yine aynı bugün sunucu kurduk 2 saat sonra çapadan küreğe netherite oldum Enderman de farm'ladım azıcık, inci yetseydi Stonghold'u bulacaktım da yetmedi. Dediğim gibi neyi eksik yapıyorum? Ne yapmam lazım? Sizlerde de benzer durumlar oluyor mu?

Bence Survival'ı Online bir sekilde arkadaşlarınız ile oynayın.
Towny güzeldir. Arkadaşlarınızla kendi kasabasını kurupta ubur kasabalara musallat olabilirsiniz.
PvP de cok sarar PvP geliştirmeye oynarsanız sonradan vsden cok keyif alırsınız.
Modlar oyunu cok değiştirebilir. İnternetten modpack indirip arkadaşlarınızla oynamanız zevk verecektir.

Hypxiel Skyblock 1.8. 9 oynanabiliyor ve güncellenmedi ise temel sürümü 1.8. 9 olmalı. Oynayacaksan skyhanni, not enough updates vb hypxiele özel yapılmış bir sürü mod var. Onları kullanırsan kolaylaşıyor bir tık. Ve özel indirebileceğin texturepacklaride var forumlarında olmalı. Kesinlikle pişman edecek sunucu değil sadece bir tık bağımlılık yapıyor. Bir sürü 3K saat civarı oynayan oyuncuları var. Türklerle konuştuğumda bağımlılık yapıyor yemiysen başlama oldu önerileri ama dinlemedim ben (tek bir oyuna bağımlı kalamıyorum) tabii sende farklı olabilir. Burada Türkler bayağı yardım severdi hem. Hatta tek Türkler değil yabancılarda bayağı yardım etti başladığımda. Ama dolandırıcılarda var dikkatli ol. Bol bol başlangıç için öneri videoları var onları izle.
Zaten bağımlısıyım. Not enough updates falan nedir bilmiyorum ama oyunu ham hali ile oynamayı seviyorum. Texture Pack olarak Huahwi Pack'i kullanıyorum evet hala 2017'deyim. Skywars değil Bedwars severim. 1.8.9 PvP'sini sevmeme nedenim her şeyin rastgele olması W-tap muhabbetleri sprint reset muhabbetleri knockback muhabbetleri CPS olayları falan hepsine hakimim ama olmuyor benim direkt versiyonla problemim var galiba.

Zaten bağımlısıyım. Not enough updates falan nedir bilmiyorum ama oyunu ham hali ile oynamayı seviyorum. Texture pack olarak huahwi Pack'i kullanıyorum evet hala 2017'deyim. Skywars değil Bedwars severim. 1.8.9 PvP'sini sevmeme nedenim her şeyin rastgele olması W-tap muhabbetleri sprint reset muhabbetleri knockback muhabbetleri CPS olayları falan hepsine hakimim ama olmuyor benim direkt versiyonla problemim var galiba.

Hocam, öyle değil. Hypixel Skyblock'unu oynayacaksınız, skywarsını değil. Normal Skyblock sunucuları gibi taş jeneratörü yaparsınız değil, olayı. MMO Skyblock. NPC'lerden görev alıp onları yapıyorsunuz. Zindana giriyorsunuz. Tılsım kasıyorsunuz ve bir sürü başka olay var. Sunucuda 2K civarı özel eşya var. Onlarca para kazanma yolu var. O özel eşyalar normalde elmas kılıç gibi gözüküyor, ama bir texturepackleri var; onu ekleyince her setin, eşyanın, asanın, evcil hayvanın vb'nin özel texturları oluyor. Not Enough Updates ise sunucunun çok dolu dolu olduğu için size yardımcı olan bir mod. Örnek olarak eşyaların direk pazar fiyatını gösteriyor; fareyi üstüne getirince. Skyblock'un 30k oyuncusu var. Daha aşağısını şu anlık görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öyle değil. Hypxielin skyblockunu oynucaksınkz slywarısını değil. Nornal skyblock sunucuları gibi taş jeneratörü yapayım değil olayı. Mmo skyblock. Npclerlen görev alıp onları yapıyorsunız. Zindana giriyorsunuz. Tılsım kasıyorsunuz ve başka bir sürü olayı var. Sunucuda 2k civarı özel eşya var. Onlarca para kasma yolu var. O özel eşyalar normalde elmas kılıç gözüküyor ama bir texturepackleri var onu ekleyince her setin, eşyanın, asanın, evcil hayvanın vbnin özel texturları oluyor.
Skyblock benlik değil. Daha önce de çok kez şans verdim. Çok fazla minigame oynadım beğendim ama yok bir türlü Skyblock sevemiyorum.

Skyblock benlik değil. Daha önce de çok kez şans verdim. Çok fazla minigame oynadım beğendim ama yok bir türlü Skyblock sevemiyorum.

Hocam dediğim gibi hypxiel Skyblock'u bir deneyin o çöp trdeki Skyblock svlerden kat kat farklı. Yok kaktüs farmı yapayım da para kasayım yok dia block dizipte level kasayım olayı yok. Para kasmak için ister mob kesin, ister ticaret yapın(30k oyuncu var ticaret acayip var), ister zindandan kasın, ister tarım yapın klasik, ister madenle kasın vb. ben şiddetle öneriyorum. Önerimi dinleyip 2-3gün şans verirseniz ve zoru seviyorsanız %80 ihtimalle beğenip devam edersiniz. Niye %100 değil derseniz zor sunucu. Herkese hitap etmeyebilir ondan ama diyosanız zor iyidir pişman etmicek emin olabilirsiniz 🙂 3k saat oynayıp halen görev yapan çok oyuncu var. En sonundada anlıcaksınız niye bu sunucuda koskoca oyun modunda 30k kişi oynuyor.

Hocam dediğim gibi hypxiel Skyblock'u bir deneyin o çöp trdeki Skyblock svlerden kat kat farklı. Yok kaktüs farmı yapayım da para kasayım yok dia block dizipte level kasayım olayı yok. Para kasmak için ister mob kesin, ister ticaret yapın(30k oyuncu var ticaret acayip var), ister zindandan kasın, ister tarım yapın klasik, ister madenle kasın vb. ben şiddetle öneriyorum.
TR sunuculardından kastınız ne pek bilmiyorum Allah'a şükür hiç bir zaman da girmedim. Skyblock Hypixel'de de denedim ama sarmadı.

TR sunuculardından kastınız ne pek bilmiyorum Allah'a şükür hiç bir zaman da girmedim. Skyblock Hypixel'de de denedim ama sarmadı.
İyi hocam deneyipte sarmadısa uzatmayacağım. Tr sunucunsan kastım şuydu Trde ki skyblocklarım %99u aynı. Gir kaktüs farmı yap. Golem spawner al. Afk at para biriksin dia block al. Diz. Daha çok kaktüs farmı çık. Çiftçiye sat. Ve döngü böyle. Rezalet kısacası. Max değişen texture pack eklemeleri oluyor.

Sorun günümüzdeymiş. En son ne zaman Minecraft oynarken bu kadar eğlendim bilmiyorum.
Screenshot_18.png

(PRE-1.7 skinleri için betacraft kullandım.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı