Minecraft bırakılmaz. Sadece ara verilir.Minecraftcılar tarafından niye linç yedim ben şimdi![]()
1.15.2 ama nether update yok. Modlayarak netherı şu anki haline az buçuk benzetebilirsin.Bunu bende biliyorum ama balık farmından alınan verimin kötü olmasından dolayı kullanmayı düşünmüyorum.
1.16.5 bug az ve az kasma optimize ayarları iyi.Arkadaşlar, kuzenim ile MC oynayacağız. Aternos üzerinden oynadığımız oyunda en güncel sürümü istiyoruz ama balık farmı yapılabilmeli. İstediğimiz balık farmı bu normal her YouTuber'ın kullandığı çatal boynuz gibi olan farm. İyi forumlar. Yeni sürümlerde bu bug kaldırılmış diye duyduk, bu yüzden sürüm arayışındayız. İyi günler.
Aternostan açacaksan 1.15.2 kullan. Balık farmı yapılabiliyor 1.15.2'de. Nether'ı modlaman lazım.Arkadaşlar, kuzenim ile MC oynayacağız. Aternos üzerinden oynadığımız oyunda en güncel sürümü istiyoruz ama balık farmı yapılabilmeli. İstediğimiz balık farmı bu normal her YouTuber'ın kullandığı çatal boynuz gibi olan farm. İyi forumlar. Yeni sürümlerde bu bug kaldırılmış diye duyduk, bu yüzden sürüm arayışındayız. İyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.