Miner ve havuz önerisi

AsakuraHao

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba ufaktan mininge başlamayı düşünüyorum.

Amazon üzerinden 2 adet Gainward GTX 1660 Super Ghost kart sipariş verdim bu kartı kullanan veya performansını bilen var mı? Kartların ikisi 13500 TL'ye geldi.
Anakart olarak MSİ B450 A PRO MAX aldım tam olarak mining için üretilmemiş bir kart ama 6 slotu bulunuyor.
2 adet riser var elimde ama 2 ekran kartını anakarta riser kablo olmadan direkt oturtsam daha mı iyi kazım performansı verir?
İşlemci olarak elimde olan AMD Ryzen 3 1200 var onu kullanacağım sizce bir sorun çıkarır mı sistem?

Ek olarak kazıma hangi minerla ve hangi havuzda başlamalıyım?

minerstats üzerinden baktığımda bazı havuzlar arasında 0.3-0.5 USD fark gösteriyor günlük.

13.300 liraya amazon japonyada 3070ti var şu an 63 mhs veriyor, sizin 2 kartın toplamı da 64 65 civarı bir şey verecek. 3070ti çok daha yeni, değer kaybı çok daha az olurdu o kartın ben olsam ona yönelirdim.

Ben mining rig kuruyorum kişilere, benim kullandığım anakart ve işlemci kombinasyonu da bu. Bu ikiliden 11 12 sistem kurmuşumdur şimdiye kadar, biosları kaliteli ve tak çalıştıra çok yatkın güzel anakartlar, anakart ve işlemci gayet iyi. Anakartın direkt üzerine takmanız kazım performansını etkilemez.

Miner olarak t-rex, havuz olarak btc ile ödeme yapan 2miners en mantıklısı sistemin bu kadarını görerek bunu söyleyebilirim şu an için.

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler , aslında 3070ti aklıma hiç gelmedi 1660 super'i de baya kişi övüyor diye aldım aylık 1000 TL bırakır mı elektriği çıkartırsak bu iki kart totalde 7/24 çalışacağını varsayarsak

13.300 liraya amazon japonyada 3070ti var şu an 63 mhs veriyor, sizin 2 kartın toplamı da 64 65 civarı bir şey verecek. 3070ti çok daha yeni, değer kaybı çok daha az olurdu o kartın ben olsam ona yönelirdim.

Ben mining rig kuruyorum kişilere, benim kullandığım anakart ve işlemci kombinasyonu da bu. Bu ikiliden 11 12 sistem kurmuşumdur şimdiye kadar, biosları kaliteli ve tak çalıştıra çok yatkın güzel anakartlar, anakart ve işlemci gayet iyi. Anakartın direkt üzerine takmanız kazım performansını etkilemez.

Miner olarak t-rex, havuz olarak btc ile ödeme yapan 2miners en mantıklısı sistemin bu kadarını görerek bunu söyleyebilirim şu an için.

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler , aslında 3070ti aklıma hiç gelmedi 1660 super'i de baya kişi övüyor diye aldım aylık 1000 TL bırakır mı elektriği çıkartırsak bu iki kart totalde 7/24 çalışacağını varsayarsak
Toplam güç tüketimi alt takımla beraber 250 watt civarı olur, elektrik çıktıktan sonra 50 dolar bırakıyor şu anda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı