Miner ve havuz önerisi

AsakuraHao

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba ufaktan mininge başlamayı düşünüyorum.

Amazon üzerinden 2 adet Gainward GTX 1660 Super Ghost kart sipariş verdim bu kartı kullanan veya performansını bilen var mı? Kartların ikisi 13500 TL'ye geldi.
Anakart olarak MSİ B450 A PRO MAX aldım tam olarak mining için üretilmemiş bir kart ama 6 slotu bulunuyor.
2 adet riser var elimde ama 2 ekran kartını anakarta riser kablo olmadan direkt oturtsam daha mı iyi kazım performansı verir?
İşlemci olarak elimde olan AMD Ryzen 3 1200 var onu kullanacağım sizce bir sorun çıkarır mı sistem?

Ek olarak kazıma hangi minerla ve hangi havuzda başlamalıyım?

minerstats üzerinden baktığımda bazı havuzlar arasında 0.3-0.5 USD fark gösteriyor günlük.

Anakartın gaming modeline 7 kart bağlı bende 3x 3070 Ti 3x 6700XT 1x6800 bir problem yok. M2 kısmından da bir adet kart bağlayabilirsin. Pool olarak 2minerstan BTC ödemesi alıyorum. 0.02 cent komisyon gibi bir şey alıyor ödeme yaparken. Miner ise gminer kullanıyorum şaun benim için en stabili ama NVIDIA için T-rex yada lolminer kullanabilirsin.

Anakartın gaming modeline 7 kart bağlı bende 3x 3070 Ti 3x 6700XT 1x6800 bir problem yok. M2 kısmından da bir adet kart bağlayabilirsin. Pool olarak 2minerstan BTC ödemesi alıyorum. 0.02 cent komisyon gibi bir şey alıyor ödeme yaparken. Miner ise gminer kullanıyorum şaun benim için en stabili ama NVIDIA için T-rex yada lolminer kullanabilirsin.
Gminer 3070Ti'larda kaç mhs veriyor?

2 ayrı miner kullanabilirsiniz onun için. Dual kazım yapmıyorsanız T-rex'in beta versiyonu var şu an, 66ya kadar alanlar var 3070ti'da.
Hocam bir şey daha sorayım , şimdi ben Anakarta takacağım Flaşa HiveOS mu yükleyeceğim ve Ekran kartlarını aldığımda Driver vs kurmam gerekiyor mu ? 2miners programı nı nerde çalıştıracağım birde hard disk bağlayıp çalıştırmak mı gerekiyor

Hocam bir şey daha sorayım , şimdi ben Anakarta takacağım Flaşa HiveOS mu yükleyeceğim ve Ekran kartlarını aldığımda Driver vs kurmam gerekiyor mu ? 2miners programı nı nerde çalıştıracağım birde hard disk bağlayıp çalıştırmak mı gerekiyor
Hangi OS'de mining yapmak istediğinize göre değişir. Hiveos çok daha stabildir windowsa göre ve uzaktan kontrolü çok daha kolaydır. USB veya HDD kullanmak yine size kalmış, ikisinden birine yükleyeceksiniz hiveosu. Hiveos kurarsanız driver vs kurmanıza gerek yok içersinde var. 2miners havuz sadece, bir program değil. Hiveos üzerinden flight sheet nasıl ayarlanır diye aratırsanız sorularınızın çoğuna cevap bulabilirsiniz.

Hangi OS'de mining yapmak istediğinize göre değişir. Hiveos çok daha stabildir windowsa göre ve uzaktan kontrolü çok daha kolaydır. USB veya HDD kullanmak yine size kalmış, ikisinden birine yükleyeceksiniz hiveosu. Hiveos kurarsanız driver vs kurmanıza gerek yok içersinde var. 2miners havuz sadece, bir program değil. Hiveos üzerinden flight sheet nasıl ayarlanır diye aratırsanız sorularınızın çoğuna cevap bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim 2miners demişim Trex miner diyeceğime , yani Hiveos üzerinden Trex miner ' ı çalıştrıacağım dimi ?

Dediğinizi araştıracağım sağolun tekrardan

Teşekkür ederim 2miners demişim Trex miner diyeceğime , yani Hiveos üzerinden Trex miner ' ı çalıştrıacağım dimi ?

Dediğinizi araştıracağım sağolun tekrardan
Hiveos'ta flihgt sheetler var, oradan hem havuzu hem minerı hem de kazım yapacağınız coini seçip bir şablon oluşturuyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı