frst Zeptopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Minimum monero çekme miktarına ulaştım ama Verification code kısmına ne yazacağımı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 18 Mayıs 2021 #2 Doğrulama kodu hocam O, zaten daha önce cüzdan bağlama işlemlerinizi yapmışsınızdır, şimdi büyük ihtimal e postanıza gelecek kodu girin. Artı 0 Eksi
Doğrulama kodu hocam O, zaten daha önce cüzdan bağlama işlemlerinizi yapmışsınızdır, şimdi büyük ihtimal e postanıza gelecek kodu girin.
KS KS frst Zeptopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #3 HACIDANİKİNCİEL dedi: Doğrulama kodu hocam O, zaten daha önce cüzdan bağlama işlemlerinizi yapmışsınızdır, şimdi büyük ihtimal e postanıza gelecek kodu girin. Genişletmek için tıkla... Onu halletim service is temporarily unavailable diye bir sorun çıktı karşıma freewallet de hesapta açtım. Artı 0 Eksi
HACIDANİKİNCİEL dedi: Doğrulama kodu hocam O, zaten daha önce cüzdan bağlama işlemlerinizi yapmışsınızdır, şimdi büyük ihtimal e postanıza gelecek kodu girin. Genişletmek için tıkla... Onu halletim service is temporarily unavailable diye bir sorun çıktı karşıma freewallet de hesapta açtım.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 18 Mayıs 2021 #4 Hocam geçici olarak kullanılamıyor demiş, daha sonra tekrar deneyin. Artı 0 Eksi