Mini Bluetooth adaptörü önerisi

Bir süredir benimde aklımdaydı ve almışken 5.3 falan almak istiyordum ama çokta önemli değildi ve acilde değildi açıkçası ama PC de yokluğunu çok hissediyordum bugün bu konuyu görünce tekrar baktım 80 TL indirim kupon gördüm + NAYS ile ödeyip aldım 150 TL ye geldi diyebilirim :)

Eki Görüntüle 2088253
Hayırlı olsun.

Bluetooth 5.3 gelişmiş ses özellikleri ve güç verimliliği gibi bazı önemli iyileştirmeler sunsa da tercih etmeyi veya geçiş yapmayı gerektirecek sebepler değil. 5.3'e ihtiyaç duyacak kişilere neden almaları gerektiğini açıklamaya zaten gerek olmadığını düşünüyorum.

Bir süredir benim de aklımdaydı ve almışken 5.3 falan almak istiyordum ama çok da önemli değildi ve acilde değildi açıkçası ama PC de yokluğunu çok hissediyordum bugün bu konuyu görünce tekrar baktım 80 TL indirim kupon gördüm + Nays ile ödeyip aldım 150 TL'ye geldi diyebilirim :)

Eki Görüntüle 2088253

Hocam bende Nays kullanıyorum fakat kupon size özel sanırsam :D aradım bulamadım

Aldım bende hocam inşallah iyi olur

Son düzenleme:
Hocam bende Nays kullanıyorum fakat kupon size özel sanırsam :D aradım bulamadım

Aldım bende hocam inşallah iyi olur

Dün almıştım biliyorsunuz bugün elime ulaştı hemen test inceleme yaptım bile. :)

Dün almıştım biliyorsunuz bugün elime ulaştı hemen test inceleme yaptım bile. :)

Kral baktımda harbiden kral bir adamsın
Helal olsun vallahi çok iyi yazmışsın

Hocam bu arada incelemenize baktığımda 5.3 olarak gözüküyor attığınız sipariş fotosunda 5.0 gözüküyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı