Mini DisplayPort çıkışı kullanılarak tablete görüntü aktarımı nasıl yapılır?

gokan90

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarımdaki Mini DisplayPort çıkışından kablo aracılığıyla tabletin mini HDMI girişini kullanarak görüntü aktarımı yapabilir miyim?

Bilgisayar modeli: ASUS N55JV
Tablet: Grundig GTB 1030

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımdaki Mini DisplayPort çıkışından kablo aracılığıyla tabletin mini HDMI girişini kullanarak görüntü aktarımı yapabilir miyim?

Bilgisayar modeli: ASUS N55JV
Tablet: Grundig GTB 1030

Tabletteki mini HDMI giriş değil, çıkıştır büyük ihtimal yani yapamazsın.

Görüntü aktarımı için USB desteğiyle aktarım yapan uygulamalar var.

Tabletteki mini HDMI giriş değil, çıkıştır büyük ihtimal yani yapamazsın.

Görüntü aktarımı için USB desteğiyle aktarım yapan uygulamalar var.

Spacedesk adlı uygulamayı denedim fakat takılma, kasma gibi sorunlarla karşılaştım.

Peki tabletin HDMI kısmı değil de USB kısmından bağlantı yapsam (yani Mini Display Port- USB) yine görüntü aktarımı olmaz mı?

spacedesk adlı uygulamayı denedim fakat takılma, kasma gibi sorunlarla karşılaştım.

Peki tabletin HDMI kısmı değil de USB kısmından bağlantı yapsam (yani Mini DisplayPort- USB) yine görüntü aktarımı olmaz mı?

USB ile dediğiniz gibi programlar görüntü aktarır ama kasma konusunda bir şey söyleyemem.

Ben Samsung Galaxy Tab S8 Ultra kullanıyorum. Kablosuz ekranda bile kasma olmuyor. Yani tabletle alakalı bu durum.

Tabletim eski model olduğu için program ile görüntü aktarma yaptığımda sıkıntı yaşamaktayım. Bu yüzden kablo vasıtası ile aktarma yapmak istiyorum. Bunun bir yolu var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı