Mini HDMI tablet monitör olarak kullanılabilir mi?

Atillacan0

Hectopat
Daha fazla  
Mini HDMI portuna sahip eski bir tabletim var dokunmatiği vs düzgünce çalışıyor ve ekran boyutu da tatmin edecek kadar. Dönüştürücü ve uygun kablolarla ekran kartıma takıp 2. monitör olarak kullanma şansım var mı? Şu an bunun için spacedesk kullanıyorum ama USB'yle bağlamama rağmen yine az da olsa gecikmesi oluyor. Bu portla direkt monitör olarak kullanabilirsem dokunmatiği olmasa bile benim için çok iyi olur. Bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Genelde tabletlerdeki HDMI portları giriş değil çıkış amaçlı oluyor hocam. Tabletinizin modeli nedir?

Mini HDMI portuna sahip eski bir tabletim var dokunmatiği vs düzgünce çalışıyor ve ekran boyutu da tatmin edecek kadar. Dönüştürücü ve uygun kablolarla ekran kartıma takıp 2. monitör olarak kullanma şansım var mı? Şu an bunun için spacedesk kullanıyorum ama USB'yle bağlamama rağmen yine az da olsa gecikmesi oluyor. Bu portla direkt monitör olarak kullanabilirsem dokunmatiği olmasa bile benim için çok iyi olur. Bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Kabloya gerek yok bir programla USB kullanarak 2.ekran yapabiliyordun YouTube'a telefonu 2. ekran yapma gibi bir şey yazarsan görürsün yeşil bir logosu vardı.

Kabloya gerek yok bir programla USB kullanarak 2.ekran yapabiliyordun YouTube'a telefonu 2. ekran yapma gibi bir şey yazarsan görürsün yeşil bir logosu vardı.
Konu mesajını dikkatli okudun mu? Zaten USB ile de denediğini yazmış adam.

spacedesk hocam şu an kullanıyorum zaten ama gecikmeli oluyor ve bilgisayarı kullandığı için ister istemez performansa etkisi oluyor.

@Atillacan0
Laptoplarda bile mümkün değil, sanmıyorum ki tabletinizde olsun.
Extrem veya uçuk fantazilerle mümkün olabilir ama kuvvetle muhtemel hem tuzluya patlar hem de spacedesk kadar bile performans alamayabilirsiniz.
O HDMI port çıkış için giriş değil.
Zaten kullanıyor olduğunuz Space desk en iyi yöntem.

İyi geceler.......

@Atillacan0
Laptoplarda bile mümkün değil, sanmıyorum ki tabletinizde olsun.
Extrem veya uçuk fantazilerle mümkün olabilir ama kuvvetle muhtemel hem tuzluya patlar hem de spacedesk kadar bile performans alamayabilirsiniz.
O HDMI port çıkış için giriş değil.
Space desk en iyi yöntem.

İyi geceler.......
Aydınlattığınız için teşekkürler hocam iyi geceler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı