mini-ITX Oyun Sistemi - Bütçe 2500 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok doğru söyledin, onu hemen düzeltiyorum.

Not: Yanlış alarm. Ürüne girince 277€ gibi bir fiyata çıkıyor. Aynı yani. Mesaj düzeltildi.

@Ralorieth, sistem son defa düzenlendi. O sistemi alabilirsiniz.

Evet gördüm bende. Değerlendireceğim onu. Sanırım bütün sistem mylemon dan olacak. Herkese çok teşekkür ederim.

@JfWinks önerdi, gayet harika duruyor. Mini-ITX kasalar için gayet ideal. 120mm fanı var, rahat olun.

@Kokasi35, 2476TL. Google sağolsun.
@Ralorieth, 2476TL ediyor. Yaklaşık 8€ cebine kalıyor.

@Silinen üye Türk Lirasına çevirsek ne kadar ediyor? Şuan pek fazla borsadan haberim yok. Hesaplayamadım yardımcı olur musun?

Tam 2500 TL ediyor kardeş. Güncel Döviz Kurları, Altın Fiyatları ve Borsa Verileri - Doviz.com dan anlık bakabilirsin.

@JfWinks önerdi, gayet harika duruyor. Mini-ITX kasalar için gayet ideal. 120mm fanı var, rahat olun.

@Kokasi35, 2476TL. Google sağolsun.

Tamamdır hocam bu sistemi alıyorum. Soğutucu konusunda da aklımdaki soru işaretlerini kaldırdın. Sonuçta ITX bir kasaya Hyper 212 veya su soğutma takmak ızdırap olacaktır. Tekrar teşekkür ederim.

Ayrı bir konuda açın, muhteşem olur. Mini-ITX merakı gelir millete. Türkiye'de Mini-ITX hazırlanması zor fakat deneyeceğim ben de toplamayı. Olmadı, Amerika'dan tanıdığa söyleceğim, Amazon'dan alıp yollayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…